Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal anchor kugle af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en dermalpiercing hvor du gerne vil have et rigtig kvalitetssmykke i en tidløs og klassisk stil? Så er denne skønne anchor kugle af ægte 14 karat guld måske lige det du har gået og ledt efter. Kvaliteten er selvsagt helt i top og det bliver næsten ikke mere klassisk eller tidløst, end denne helt enkle kugle af det pureste guld. Det er et smykke uden en hel masse bling, som signalerer en rolig stil og god smag for æstetisk skønhed.

Denne dermal anchor kugle fås med to forskellige kuglestørrelser. Du kan enten vælge en kugle på 3 mm. eller en på 4 mm. Hvis du ønsker at din dermalpiercing skal give et diskret indtryk uden alt for meget blikfang, så vil kuglen på 3 mm. være et oplagt valg. Ønsker du derimod at din dermal både bliver set og lagt mærke til, så vil kuglen på 4 mm. helt klart være det bedste køb.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale 14 kt. guld
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal anchor kugle af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.