Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal anchor base

Lagerstatus: Ikke på lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne dermal anchor base er lavet af kirurgisk stål. Nærmere betegnet 316L ASTM F-138 og er beregnet til brug under huden. Basen er udstyret med tre små huller, som ens væv kan gribe fat i, så basen sidder solidt plantet uden at falde ud. Basens mål står beskrevet på billedet herover, men vi kan kort sige, at "staven" der stikker op af huden er 2 mm. høj, 1,6 mm. tyk og passer til dermal kugler med et 1,6 mm. gevind. Med andre ord passer alle vores dermals i denne base.

Denne dermal base kan med fordel autoklaveres inden brug. For lettere isættelse, anbefaler vi at du bruger vores dermal anchor assistent tool, som er en slags "skohorn" der hjælper dig med at få basen placeret under huden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal anchor base
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.