Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal af 14 karat guld med firebladet blomst og sten

Lagerstatus: På lager

259,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette smykke får du en super flot og detaljeret blomst til din dermal anchor - som til og med også er lavet af 14 karat guld. Nu bliver det snart ikke bedre end dette!

Eller det skulle man tro.. Smykket kan nemlig ikke kun vælges i 14 karat guld. Du kan blandt andet også få smykket i en 14 karat hvidguld, hvis du synes den gule guld udgave er ved at gå lidt af mode.

Smykket er udstyret med 4 flotte klare sten - én på hver af de fire blomster blade. Mellem blomster bladene er der nogle linjer, som ser meget ru ud. Disse linjer bidrager også meget til smykkets udseende, da de tilfører noget karakter og dybde. Dette smykket er i sandheden en fryd for alle der går op i detaljer og personlighed.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-75
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med firebladet blomst og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.