Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dåseformet fake plug

Lagerstatus: Ikke på lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Fake plugs har altid været og vil altid være et hit. Denne er dog lidt mere funky end de fleste og du får nu mulighed for at få en lille dåse i øret.

Denne fake plug giver nemlig indtrykket af, at man går rundt med en lille plug i øret, på 10 mm. Dvs. at det ligner et stretch, men uden at været det. Selve modellen har sågar både en lille tap og hul i dåsen. Modellens farve stammer fra processen kaldet anodisering. Dvs. at farven er ganske ufarlig for mennesker og du kan derfor trygt benytte denne i øret.

Både de blanke og den multifarvede model, er alle lavet af ægte kirurgisk stål, som ingen nikkel eller andet frigiver. Så bestil den med det samme og oplev vores hurtige dag til dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Mega fedt
Karakter
Jeg elsker disse fake plugs, jeg bruger dem 24/7 og har dem i regnbue fade. Helt klart hver at bruge penge på x3 Bedømt af Sofie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dåseformet fake plug
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.