Buet stav med opalsten i center

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Opalsten og kubisk zirkonia sten passer altid godt samme. Det samme er også gældende for denne buet stav. På toppen af staven sidder der nemlig en messingdel, som har fået påsat en masse små klare sten rundt i en cirkel. De klare sten omkranser en stor og flot opalsten i midten. Opalstenen kan du selv vælge farven på, ud fra et udvalg af farver - se hvilke i kassen længere oppe. Alle stenene sidder fast ved hjælp af de små fangarme, der sidder rundt om dem - så falder de heller ikke så let ud.

Resten af smykket, staven og bundkuglen, er lavet af kirurgisk stål. Disse, sammen med messingdelen, har fået en gang belægning så du også her selv kan vælge farven. Lad os sige, at du eksempelvis vælger smykket i en guld udgave, så har den fået en omgang 14 karat guld belægning - det må da også give smykket en smule eksklusivitet.

Så tag et kig i kasserne til højre for billedet og lav din favorit udgave af smykket - et lille hint: du kan bruge produkbilledet som inspiration, hvis du er i tvivl.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med opalsten i center
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.