Buet stav med mange sten

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig et skønt og skræddersyet smykke, som vil passe perfekt til enten en øjenbrynspiercing, en brystpiercing, en fræk lille intimpiercing eller hvilken som helst anden piercing, hvor staven vil passe. Den buede stav er nemlig udført i et design, der passer som hånd i handske, til alle disse piercingformer. Staven, med sin bløde buede runding, er udstyret med en super flot kugle, i begge ender.

Dette er dog ikke en helt almindelig kugle, for her er der faktisk tale om en kugle som er tæt besat med funklende flotte sten. Udenover hele herligheden, finder du så en klar og glat akrylbelægning, som sørger for at holde stenene på plads, samt at holde snavs o.l. ude. Kuglen er tilmed udstyret med et metalgevind, der hvor staven skrues i. Så der er virkelig tale om en kvalitetskugle, fra inderst til yderst. Du vælger naturligvis selv, mellem de forskellige rappe farver den fås i.

Du vælger også selv om du ønsker en stav af titanium, som er det absolut bedste man kan byde sin piercing, eller kirurgisk stål, som også er et godt og solidt materiale. Smykket fås i to forskellige tykkelser og adskillige længder. På den måde kan du være helt sikker på at få dig en buet stav, som passer helt perfekt, til lige præcis din krop og piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.