Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med indvendigt gevind og opalsten

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler en ny lækker piercing til øjenbrynet eller brystvorten? Eller er det måske en ny fræk intimpiercing du er på udkig efter? Så tjek lige denne flotte buede stav ud, for den kan bruges til det hele.

Denne buede stav er lavet af kirurgisk stål, som er et sølvlignende materiale med stor styrke. Kirurgisk stål er desuden rustfrit og vil blive ved med at holde sig flot og blank, til forskel fra sølv som bliver sort med tiden.

Staven her er udstyret med de smukkeste kugler af opalsten. Der er tre forskellige modeller at vælge imellem, nemlig hvid, blå eller lyserød opalsten. Opal er en af de mange sten som tilskrives en helt specifik betydning. Det siges blandt andet at opal virker fremmende på de styrker og karakteristika som en person i forvejen besidder, samt at den giver ekstra styrke til de følelser man har gemt i hjertet.

Du vælger blot den farve du bedst kan lide, før du lægger varen i kurven og går videre med din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-69
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med indvendigt gevind og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.