Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med farvede spikes

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en lækker lille buet stav, der egner sig perfekt til blandt andet øjenbrynspiercinger. Den kan dog også bruges til brystpiercinger samt visse former for intimpiercinger. Mulighederne er mange med denne buede stav som har små frække spikes for enderne.

Selve staven er er lavet af kirurgisk stål mens de kegleformede spidse spikes, er lavet af akryl. Smykket fås i flere forskellige længder så du kan få et der passer helt perfelt til lige præcis din piercing. Du vælger blot din ønskede længde i rubrikken til højre for billedet.

De flotte akrylspikes fås i hele 8 friske farver, så der er virkelig noget for enghver smag. Samtidig er smykket så billigt at det på ingen måde ødelægger økonomien, hvis du har svært ved at vælge farve og bare må have mere en kun én af de mange flotte modeller.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med farvede spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.