Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med diamantlook

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 63,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En buet stav er lidt af et multianvendeligt smykke - Den kan bruges i rigtig mange piercinger. Brug den f.eks. i øjenbrynet, i øret som en daith, i læben som en vertical lip piercing eller brug den som en brystpiercing. Mulighederne er som sagt mange.

Benne buede stav er i hver ende udstyret med en kugle af kirurgisk stål, som har fået en overfladebehandling man sjældent har set før. Kuglerne er nemlig blevet sandblæst, hvilket betyder at der med høj fart er blevet blæst små sandkorn ind på overfdladen, som giver den ruflede ujævne overflade. Når man ser på kuglerne, ser det næsten ud som om der med let hånd er blevet strøet små diamantpartikler ud over kuglerne, da de glimter og glitrer let i lyset der rammer dem.

Du vælger selv om din stav skal være lavet af kirurgisk stål eller om du vil gå et skridt op ad kvalitetsstigen og vælge titanium. Titanium er et lettere materiale og frigiver ikke nikkel. Så hvis du lider af nikkelallergi, skal du vælge titanium. Samtidig kan du også vælge mellem flere forskellige længder, trådtykkelser samt kuglestørrelser og -farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-8
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.