Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af 14 karat guld med stjernesten

Lagerstatus: På lager

Pris: 519,00 DKK

Nu kun: 415,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne buet stav kunne gøre din piercing til noget helt særligt. Smykket, som du kan se på billedet længere oppe, er lavet af 14 karat guld, og kan også vælges i 14 karat hvidguld. Smykket måler 1.2 mm. i trådtykkelse og 10 mm. i længden, som er noget du skal være opmærksom på, hvis du skal bruge smykket til flere piercinger. Denne buet stav kan nemlig bruges i flere piercinger, eksempelvis i en øjenbrynspiercing - derfor er det også vigtigt at du er opmærksom på smykkets mål.

Smykket er også udstyret med en flot stjerneformet sten, der sidder i den ene ende af smykket. Den sidder fast ved hjælp af de små pinde, der sidder rundt om den. Så med materialets eksklusivitet og stjernestenens skønhed, kan man vel godt tillade sig at sige, at dette smykke er lige så smukt som et stjerneskud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med stjernesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.