Buet stav af 14 karat guld med spikes

Lagerstatus: På lager

Pris: 549,00 DKK

Nu kun: 439,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig lækker buet stav af ægte 14 karat guld med spikes i enderne. Denne buede piercingstav er til dig som gerne vil vække lidt ekstra opsigt, med dit valg af piercingsmykke. Når du vælger at bruge en stav med spikes frem for de mere traditionelle kugler, giver det dig et mere råt look og det kan også være en statement i sig selv. Måske vil du gerne skille dig ud eller skabe dig et image med lidt kant. I så fald er staven med spikes i enderne et rigtig godt valg.

Samtidig får du så også et fantastisk kvalitetesprodukt hvor materialet jo altså er af 14 karat guld. Staven her fåes i 2 forskellige længder så vælg din ønskede længde og skynd dig at lægge varen i kurven så du kan vedligeholde det rå image på den fede måde :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Højde 4 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.