Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af 14 karat guld med rund sten

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig den sødeste buede stav af det pureste guld med en skinnende rund sten for enden. Du vælger selv om du vil have modellen med en klar sten eller en lyserød sten. Begge farver er lige søde på hver sin måde, så det handler mest om smag og behag. Hvis du går efter det klassiske look vil den klare model nok være mest oplagt, hvorimod den lyserøde vil være perfekt hvis du er mere til den feminine stil.

Stavens længde er 10 mm og smykket vil være optimalt til brug i enten øjenbrynspiercinger eller intimpiercinger. Mens der sidder en sten i den ene ende, sidder der en massiv lukkekugle i den anden ende.

Alt i alt er det et rigtig lækkert kvalitetssmykke som enhver kræsen kvinde burde være den lykkelige ejer af. Så køb den søde buede stav til en du holder af, også selv om det skulle ske at være dig selv - blot fordi du fortjener det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.