Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 529,00 DKK

Nu kun: 423,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

På denne side finder du en buet stav, der er lavet af det flotteste 14 karat guld. Smykket fås i flere udgaver, blandt andet også en 14 karat hvidguld udgave, hvis du foretrækker denne fremfor den traditionelle gule guld. Smykket måler 1.2 mm. i trådtykkelse og 8 mm. i længden, hvilket også gør den til et optimalt smykke, at have i sin øjenbrynspiercing.

I den ene ende af smykket sidder der en kugle på cirka 3 mm., hvilket er denne kugle du skruer af og på i forbindelse med isættelse af smykket. I den anden ende sidder er en flot opalsten, der sidder fast ved hjælp af "prong setting". Dette betyder i bund og grund blot, at den sidder fast ved hjælp af de pinde, som du kan se på billedet længere oppe. Denne metode gør også, at stenene er langt mere synlig fremfor, hvis den sad nede i en kugle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-80
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images