Buet stav af 14 karat guld med hjertesten

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du har mere end én piercing, så kan det være rart at have smykker, som kan bruges flere forskellige steder. Derved kan du bruge dit favorit smykke flere steder på kroppen og bytte lidt rundt på dine smykker en gang i mellem. Dette kan også lade sig gøre med smykket som du netop er klikket ind på. Du kigger nemlig på en buet stav af 14 karat guld med en sød lille hjertesten på toppen af smykket. Stenen sidder nede i en lille holder, hvor der stikker tre små fangarme op, som holder stenen på plads. Du kan både få smykket i en guld udgave, men også i en hvidguld udgave - hjertestenen vil dog altid være klar og funklende.

En buet stav er også et ret alsidigt smykke, da du kan bruge det til flere forskellige piercinger. Du kan for eksempel bruge den i din brystpiercing, eller i din øjenbrynspiercing - man kan også bruge den flere steder i øret. Det eneste du dog skal være opmærksom på, er at målene på smykket passer med målene på din piercing. - det går jo ikke at du køber et smykke med en trådtykkelse på 1.6 mm. hvis dit piercinghul kun er 1.2 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.