Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af 14 karat guld med dråbeformet sten

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 519,00 DKK

Nu kun: 415,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Buede stave kan bruges i flere forskellige piercinger, heriblandt, nok den mest populære, øjenbrynspiercingen, men også i piercinger som rook eller diverse intimpiercinger. Du skal blot være opmærksom på, at smykket har de rigtige mål til din piercing. På denne side finder du endnu en af slagsen og denne gang i en 14 karat guld udgave. Du kan dog også vælge en 14 karat hvidguld udgave, hvis du foretrækker den.

For enden af smykket sidder der en flot klar sten, der er blevet udskåret og formet til at ligne en dråbe. Stenen sidder fast ved hjælp af de små pinde, som du kan se på billedet. Dette gør også at meget mere af stenen er synlig, fremfor hvis den var blevet gemt væk i en kugle eller andet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-81
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med dråbeformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.