Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet piercingstav med stribede spikes

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød og simpel lille buet stav, med flotte spidse spikes for enderne. De små spikes er lavet af akryl og har en flot stribet effekt, hvor de mange striber, samles i spidsen. Selve staven er lavet af kirurgisk stål, som er et godt og solidt materiale, der af samme grund, ofte bruges til at lave smykker af.

Buede stave er lidt af et all-round smykke, som kan bruges til adskillige former for piercinger. Det giver næsten sig selv, at de er super velegnede til øjenbrynspiercinger, hvor deres buede form, samarbejder perfekt med øjenbrynets placering og bløde væv. Men buede stave er faktisk lige så gode til brug i enten brystpiercinger, eller intimpiercinger, hvor netop formen, igen kommer din piercing til gode.

Netop fordi buede stave kan bruges til så mange forskellige formål, kan dette smykke da også fås, i flere forskellige længder. På den måde er du sikker på at få dig en buet stav, som både i størrelse og form, passer perfekt til lige præcis den piercing, som du ønsker at bruge den til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet piercingstav med stribede spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.