Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Brystskjold med to elefanter

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et brystskjold defineres ved at udsmykningen enten omkranser eller dækker ens brystvorte. I dette tilfælde vil elefanterne dække over din brystvorte.
De to elefanter har fronten mod hinanden og er forholdsvis symmetriske. Det er kun "krøllen" der stikker ud fra deres pander der ikke er ens. Det tilføjer dog bare smykket lidt liv.
Selve staven der går igennem brystvorten er lavet af kirurgisk stål og er ca. 18 mm. lang. Her er det dog værd at nævne, at elefanterne er vedhæftet på staven gennem to huller, så mellemrummet hvor din brystvorte skal sidde er ca. 14 mm. Elefanterne er støbt i messing med fine detaljer på både ører hoveder. Selv på snablerne kan man se de små rynker der går fra ende til anden. De er efterfølgende blevet belagt med en antik guld- eller sølvbelægning.

Under hovederne og snablerne er der tilført lidt ekstra pynt, som du også kan se på billedet. Spidsen der er under snablerne og ørernes spidser kan, alt efter hvordan du er piercet, godt virke skarpe mod huden. Men da dette smykke nok mere er til de specielle lejligheder og dermed ikke et smykke der bæres til hverdag, anser vi det ikke for et problem - Tværtimod.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-107
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold med to elefanter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.