Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Brystskjold med hjerte og snoninger

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en super flot, fræk og stilfuld brystpiercing, med dette toplækre, og yderst elegante brystskjold. Smykket er designet som et meget smukt skjold, der lægger sig som den perfekte ramme, om en af dine mest intime piercinger. Den 19 mm. lange stav, som går gennem selve piercinghullet, er forsynet med en klassisk lukkekugle i begge ender. Hullet i midten af smykket, hvor brystvorten vil titte frem som centrum for hele herligheden, er 14 mm. bredt i diameter.

Selve skjoldet, består af et smukt mønster af hjerter og snoninger, som godt kan give fornemmelsen af et ekko fra en svunden æra. Mønsteret er fuldstændig symmetrisk, med tre søde hjerter, der er placeret med nøjagtig samme afstand, til hinanden.

Du kan frit vælge mellem tre skønne farver, når du investerer i dette brystskjold. Hvis du er mest til the tried and true, så vil den blanke model måske især tiltale dig. Den er både klassisk og tidløs og kan bruges til ethvert humør. Men hvis du gerne vil have et lidt mere feminint touch over din brystpiercing, kan du med fordel overveje at vælge enten den guld- eller rødguldsfarvede model, som begge giver en fantastisk effekt til de kvindelige kurver, med deres bløde gyldne glød.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 14 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold med hjerte og snoninger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.