Brystpiercinger med hjerteformet kant

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du et sæt smykker til dine brystpiercinger, som har en smuk hjerteformet kant med seks sten og et hjerte yderligere.
Sættet består altså af to piercingsmykker, hvor den eneste forskel er selve udformningen på smykkerne. Der er henholdsvis et smykke til højre bryst og et til venstre.

Den indvendige del af hjertesmykket har en tværgående diameter på 15 mm. så den passer til langt de fleste brystvorter.

Sættet kan købes i tre varianter, hvor det er farven der afgør hvilket sæt du får. Bestil det med de klassiske klare sten, de mere pigede lyserøde sten eller de turkis sten. Du vælger selv hvilken af de tre farver du ønsker dine smykker i, lige ved siden af produktbilledet, hvor du også lægger smykkerne i kurven.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-20
Antal enheder 2 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 15 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Superflotte
Karakter
Jeg er enormt glad for mine piercinger. Jeg købte dem i pink, de er bare superflotte. Kan varmt anbefale dem Bedømt af Berit
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercinger med hjerteformet kant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images