Brystpiercing med to Playboy™ bunnies

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig lækker brystpiercing til dig som elsker playboy og deres velkendte lille bunny logo. Denne brystpiercing består af en simpel stav af kirurgisk stål med to store lukkekugler for enderne. Kuglerne er 6 mm. i diameter og er ligesom staven, også lavet af kirurgisk stål.

Under hver kugle hænger der et diskret lille vedhæng som forestiller den vekendte playboy bunny. De to små kaniner hænger ned fra det ene øre og har ansigterne vendt ind mod hinanden, samt brystvorten som staven går igennem.

Dette smykke fås i to forskellige varianter, nemlig med en klar eller en lyserød sten som øje i de to små bunny vedhæng. Det er et rigtig dejligt og diskret lille brystsmykke fra playboy og du vælger blot den stenfarve du foretrækker, i boksene lige ved siden af billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 11 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Er smykket limet? Ja
Farve Blank
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med to Playboy™ bunnies
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.