Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Brystpiercing med Playboy™ bunny af sten

Lagerstatus: Ikke på lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også vild med Playboys små frække bunnies? Så har du her mulighed for at få hele to af slagsen, til at indramme din brystvorte, på super flot vis. De to små bunnies, sidder som et sæt tvillinger, på hver sin side af brystvorten. De kigger på hinanden, med hver deres flotte sorte øje, som to søde soldater, der vogter nidkært over en værdifuld skat.

Kaninerne, som både fås i blank, guldfarvet og rødguldsfarvet, er tæt besat med funklende flotte klare sten. Stenene er alle skåret med det såkaldte diamant-cut, som betyder at de fangler og reflekterer lyset, fra stort set alle vinkler. Det skruer betydeligt op for glittereffekten, især når der er så mange af dem, samlet på samme sted. Begge kaniner er naturligvis også udstyret med den uundværlige lille butterfly, som altid kendetegner, Playboys kaniner.

Selve staven, som går gennem din nipplepiercing, er lavet af kirurgisk stål, på alle tre modeller. Kirurgisk stål er et solidt og robust materiale, som egner sig fortræffeligt til piercingsmykker. Det hverken ruster eller tærer med tiden, heller ikke når det kommer i kontakt med væske.

Der er lagt vægt på kvalitet, hele vejen igennem dette smykke, lige fra valg af materiale, til stil og design - og det kan du og din brystpiercing, nu blive den heldige ejer af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med Playboy™ bunny af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.