Brystpiercing med opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 109,00 DKK

Nu kun: 76,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du til flotte farver, så er denne brystpiercingstav med smukke opalsten, lige noget for dig!

Dette farverige smykke udskiller sig fra mængden med sit enkelte, men stadig stilrige design. De smukke runde opalsten er sat fast med fire enkelte fangarme i enderne, som gør designet lækkert og anderledes, men også sørger for, at stenene sidder godt fast. Staven er lavet af kirurgisk stål, som er det mest anvendte materiale i piercingbranchen. Kirurgisk stål er utroligt nemt at rengøre og hverken ruster eller bliver grimt med tiden. Sørg dog altid for at rense dine smykker i ny og næ, da der ellers kan samle sig sæberester og kropsvæsker.

Denne flotte glitrende brystpiercing kan naturligvis bruges af begge køn, men er nok mest henvendt til det kvindlige segment. Du har mulighed for, at vælge mellem de mange flotte farver, så du får et smykke som passer lige præcis til din personlighed og temperament. Farven du vælger, er naturligvis farven på de to 7 mm. store kugler i enderne på staven. Længden på staven er 16 mm. og trådtykkelsen er 1,6 mm. som man ser ved langt de fleste brystpiercinger.

Så hvis du er til flotte sprælske farver, så er en brystpiercing med opalsten lige noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images