Brystpiercing med nuanceskiftende skældesign

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mange fisk, som har reflekterende eller nuanceskiftende skæl, bruger deres skæl som en forsvarsmekanisme mod rovdyr, ved at bruge dem som camouflage. Dette sker ved at når lyset rammer fiskens skæl reflekteres det og derved forvirrer rovdyret. Med denne brystpiercing har du dine helt egne reflekterende skæl - men bare rolig, det er ikke ægte fiskeskæl. På smykket sidder der nemlig en kugle i hver ende, hvor der sidder et nuanceskiftende skældesign, som er lavet af resin. Det vil sige, at hvis du f.eks. vælger den grønne udgave, vil den reflektere den grønne farves nuancer.

1 = Blå
2 = Lyserød
3 = Grøn
4 = Aurora Borealis

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-95
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 9 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med nuanceskiftende skældesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.