Brystpiercing med mange sten

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Brystpiercinger er som udgangspunkt ikke noget man får lavet, for at vise dem frem til Gud og hvermand, med mindre du er virkelig kinky. Men selvom det er en piercinger man holder for sig selv om måske sin nærmeste, kan man godt gøre lidt ekstra ud af smykket. Så i stedet for en almindelig stav med en kugle af stål i hver ende, har du her muligheden for at erhverve dig et smykke med to farverige kugler i valgfri farve.

Du vælger selv, om staven skal være af kirurgisk stål, eller det mere allergivenlige materiale, titanium. Efter materialevalget er foretaget, har du også mulighed for at vælge længden på smykket. Da vi ikke er bygget ens, rent anatomisk, kan vi heller ikke forvente at vi kan bruge de samme længder, så det kræver lige at du finder en linial eller eller et andet måleværktøj og måler din nipple. Måske har du allerede en lige stav, som du ved passer og som du kender målet på.

Kuglerne vælger du, som skrevet, selv farverne på. Alle kugler består af en farvet masse, hvor man har presset små sten ned i massen og efterfølgende belagt kuglen med en blank hinde, for at holde stenene på plads. Lignende smykker findes også andre steder til langt billigere penge, men disse smykker er ofte uden den klare hinden og du vil der opleve at stenene hurtigt kan falde af - Det sker ikke ved disse smykker. Stenene matcher naturligvis farven på massen de er presset ned i.
Vælg selv om du ønsker 5 mm. eller 6 mm. kugler til dit nye brystsmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images