Brystpiercing med glitrende Playboy™ bunny

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig et pikant smykke til din brystpiercing, med en unik sammenblanding af det stilfulde og det sexede på samme tid. Smykket her er fra Playboy, som virkelig har lagt sig i selen, både hvad angår kvalitet og design. Staven som går gennem selve piercinghullet, er lavet af solid og robust kirurgisk stål, som er et eminent materiale til piercingsmykker.

Du finder selvfølgelig en af Playboys frække bunnies, i hver sin side af staven. I dette tilfælde er designet virkelig elegant, og holdt i et skønt tidløst look, der aldrig går af mode. Bunny-ansigtet er overstrøet med mikroglitter, der glitrer og funkler som små strålende sandkorn, og skaber en masse blikfang, Glitteret følger den farve smykke du vælger, så hvis du f.eks. vælger den guldfarvede model, vil den være udstyret med guldfarvet glitter, på de to små bunnies.

Resten af smykket er holdt i rene linjer, så al opmærksomheden går til den glitrende del, uden at øjet forstyrres af andet. Køb det frække smykke som en overraskelse til en du holder af, eller bare som super fed selvforkælelse, fordi du fortjener det bedste.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med glitrende Playboy™ bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.