SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Brystpiercing med firkantet vedhæng

89,00 kr
På lager

Super nice piercingring til brystet med et flot stenbesat vedhæng, der er formet som en firkant. Vedhængets form er ikke fladt men har de samme dimensioner som en terning med 6 sider. Hver af de seks sider er udstyret med en smuk funklende sten der buler lidt ud af, så helhedsindtrykket godt kan minde om en lille bold med en lidt kantet form.

Ringen fungerer som en kuglering hvor den kuglen i ringen har to små fordybninger i siden, som ringen blot skubbes ind i. Ringen sidder godt fast når først den sidder der men kan samtidig drejes rundt således at vedhænget altid vil lægge sig pænt ud over dit bryst, uanset form og størrelse. Hvis du ikke synes det flugter pænt med dit bryst, drejer du blot lidt på den lille kugle, indtil det sidder som det skal.

Vedhængets unikke motiv gør smykket lidt råt og sejt at se på, frem for sukkersødt og romantisk som så mange andre smykker. Så hvis du er en af de seje piger som gerne vil have en brystpiercing der afspejler din personlighed, så er ringen med den stenbesatte firkant her lige noget for dig.

Du vælger selv om du vil have smykket med klare, turkise eller pink sten. Det vælger du i boksen ovenfor før du lægger varen i kurven og fotsætter til bestilling.

Detaljer
NavnBrystpiercing med firkantet vedhæng
SKUNipple-40
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeCaptive bead ring
TypeKuglering
PlaceringNipple
Diameter på ring12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystpiercing med firkantet vedhæng
Din bedømmelse
Brystpiercing med firkantet vedhæng