Brystpiercing med firkantet vedhæng

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super nice piercingring til brystet med et flot stenbesat vedhæng, der er formet som en firkant. Vedhængets form er ikke fladt men har de samme dimensioner som en terning med 6 sider. Hver af de seks sider er udstyret med en smuk funklende sten der buler lidt ud af, så helhedsindtrykket godt kan minde om en lille bold med en lidt kantet form.

Ringen fungerer som en kuglering hvor den kuglen i ringen har to små fordybninger i siden, som ringen blot skubbes ind i. Ringen sidder godt fast når først den sidder der men kan samtidig drejes rundt således at vedhænget altid vil lægge sig pænt ud over dit bryst, uanset form og størrelse. Hvis du ikke synes det flugter pænt med dit bryst, drejer du blot lidt på den lille kugle, indtil det sidder som det skal.

Vedhængets unikke motiv gør smykket lidt råt og sejt at se på, frem for sukkersødt og romantisk som så mange andre smykker. Så hvis du er en af de seje piger som gerne vil have en brystpiercing der afspejler din personlighed, så er ringen med den stenbesatte firkant her lige noget for dig.

Du vælger selv om du vil have smykket med klare, turkise eller lyserøde sten. Det vælger du i boksen ovenfor før du lægger varen i kurven og fotsætter til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 12 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Er smykket limet? Ja
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med firkantet vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.