Brystpiercing med druzy sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvad er bedre en nuanceskiftende sten på en brystpiercing? Vi kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget. Du får ikke kun den farve du har bestilt, men også mange andre nærtliggende farver når man ser stenen fra en ny vinkel - det kan da ikke blive bedre end det. Som du nok havde gættet, så er det også præcis det du får med brystpiercingen, som du kan se længere oppe på siden. Smykket er lavet af kirurgisk stål og du kan vælge mellem flere farver til selve smykket, bl.a. rødguld.

Smykket er også udstyret med en druzy sten i hver ende af staven. Nu siger vi sten, men druzy er rettere sagt et lag af krystaller, som sidder oven på en anden sten, stenene i dette smykke er dog syntetiske sten.

Som sagt før, så kan du vælge mellem flere farver på selve smykket, men du er også så heldig at kunne vælge mellem en masse farver på krystallerne. Du kan blandt andet vælge lyserød eller lilla, hvor du med disse farver kan se mere end blot én farve. Krystallerne vil nemlig reflektere hovedfarvens nærtliggende farver, når lyset rammer dem, eller du ser smykket fra en anden vinkel.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-97
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk druzy
Kuglestørrelse 9 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med druzy sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.