Brystpiercing med druzy Playboy™ bunnies

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er til symmetrisike smykker, så er du havnet på en af de helt rigtige smykker. Smykker herover, er til brug i en brystpiercing, hvor der er piercet vandret gennem nipple. Når smykket først sidder hvor det skal, vil der sidde to Playboy bunnies og kigge ind mod hinanden. Begge kaniner er formet af en syntetisk druse som er nedsænket i en lille messingform, som danner silhouetten om de to bunnies. En druse en samling af små krystaller, hvor hver krystal har en skarp kantet overflade. Lidt ligesom saltkrystaller. Overfladen er derfor en smule ujævn, da krystallerne ligger lidt tilfældigt. Farven på stenen changerer fra hvid til blågrøn og over i lilla alt efter hvordan lyset rammer krystallernes overflade.

Selve staven er lavet af kirurgisk stål og er 14 mm. lang mellem kaninerne. Så der bør være plads til at der kan sidde en brystvorte imellem de to. Kaninerne er ca. 13 mm. høje og hele smykket ca. 33 mm. i fuld længde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk druzy
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med druzy Playboy™ bunnies
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.