Brystpiercing med diamantlook

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter en ny stav til din brystpiercing og ikke ønsker de almindelige og kedelige kugler, men samtidig ikke ønsker at overdrive, er du havnet det rigtige sted. For her kan kuglerne let risikere at stjæle opmærksomheden, helt uden at være af den overdrevne slags.

Kuglerne har nemlig en smuk overflade der ligner en tynd belægning af støvknuste diamanter, men helt uden at være det. Så prisen holdes nede og du slipper for en belægning der let skaller af. For her er der tale om kugler der har fået deres look ved en simpel sandblæsning og derefter deres farve fra en slidstærk ionimplantering. Du får derfor en kugle som glimter af diamanter, men som er let at bære i hverdagen, uden at skulle bekymre dig om at hænge fast med smykket overalt.

Kuglerne har ingen skarpe kanter, men derimod kun en let ruflet overflade som skaber det flotte look. Stavens længde og materiale vælger du selv, lige som du også selv kan vælge farven på kuglerne. Det er med andre ord muligt at få dette smykke til at passe langt de fleste brystpiercinger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-12
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.