Brystpiercing af 14 karat guld med hjertevedhæng og sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.589,00 DKK

Nu kun: 1.271,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du så heldig at være piercet i brystet, eller endnu bedre, i begge bryster, så har vi her et smykke af 14 karat guld, som er utroligt feminint og kan gøre enhver kedelig aften lidt sjovere. Smykket består i al sin enkelthed af en lige stav, som måler 14 mm. fra kugle til kugle. Bemærk dog, at der sidder en kæde på staven, som også tager lidt plads. Der er ca. 12 mm. mellem kædens ender og ca. 7 mm. fra bunden af staven til nederste indvendige punkt på kæden. Så din brystvorte må maksimum være 12 mm. i diameter, hvis du er piercet i midten af brystvorten.

Kæden nævnt ovenfor, er ikke en bevægelig kæde. Den er fast og består af to snore, som er snoet rundt om hinanden. På kæden sidder et lille vedhæng, som dog kan bevæges frit fra side til side. Vedhænget består af en lille sten, som er formet som et hjerte, hvor der nedenunder er endnu et hjerte. Hjertet er ligesom resten af smykket, lavet af 14 karat guld, hvorpå der er fæstnet sten rundt i hele kanten. hele vedhænget måler ca. 21 mm. i længden.

I hver ende af staven, sidder en 5 mm. stor kugle. Det er dog kun den ene kugle der kan skrues af, men mere er heller ikke nødvendigt. Du kan derfor ikke skifte til en længere eller kortere stav.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-26
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Vedhængslængde 29 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale 14 kt. guld
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Klar
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing af 14 karat guld med hjertevedhæng og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder