Brystpiercing af 14 karat guld med blomst og sten

Lagerstatus: På lager

1.399,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er en sucker for brystpiercinger af høj kvalitet, så må smykket ovenfor være himlen for dig. Smykket, som du er klikket ind på her, er lavet af 14 karat guld med en blomst i hver ende af staven, som kan skrues af og på ved isættelse af smykket. På blomsterne sidder der en masse små klare sten, som giver smykket et meget stilrent udseende. Smykket fås både i den almindelige gule guldvariant, som man oftest ser, men også i en hvidguldsudgave, som er mindst lige så storslået som den gule model.

Blomsterne på hver side af smykket er 9 mm. i diameter. Blomsternes størrelse er med til at skabe et godt blikfang, da der er plads til mange sten. Stenene fanger lyset og reflekterer det, hvilket får stenene til at glimte. Blomsterne sidder på en stav der er 12 mm. lang, så inden du køber dette pragteksemplar af et brystsmykke, anbefaler vi dig, at du lige måler diameteren på din brystvorte, så du er sikker på, at smykket kan sidde der.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-94
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing af 14 karat guld med blomst og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.