Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Board med tapers i forskellige farver

Lagerstatus: På lager

2.399,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Boardet her er nok mest henvendt til piercingforretninger, hvor der kan sælges direkte fra butikken. Er du privatperson og kan du ikke få tapers nok, så skal du da også være mere end velkommen til at købe det.

Boardet indeholder 5 forskellige farver, hvor hver farve indeholder 4 tapers i målene 3, 4, 5, 6, 8 og 10 mm. Alle tapers er lavet af akryl og er udstyret med en o-ring, så de sidder fast i de små hylder i boardet. Alle hylder er udstyret med et ekstra sæt huller, så du kan i teorien sætte 240 tapers ind i boardet.

Af lagermæssige årsager kan vi ikke garantere, at du får de viste farver på billedet. En ting er dog sikkert, det er at du får én serie i én farve. Farven på selve boardet kan også variere, alt efter hvad vi får hjem fra vores leverandør.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Board-Tapers
Antal enheder 120 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Farve Blandet
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Board med tapers i forskellige farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.