Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Gratis guide til stretching

Hos BodyMod.dk Shop er guides noget vi virkelig holder af. De hjælper på en let og effektiv måde og derfor er det kun naturligt for os at tilbyde en gratis stretching, til dig der ønsker at begynde på stretching og til dem som allerede er godt i gang, men som gerne vil have styr på nogle af de grundlæggende elementer.

Guiden er skrevet så alle let kan gå i gang med at stretche, uden at skulle bruge en halv bondegård på at indkøbe materialer. Der er naturligvis henvisninger til flere af BodyMod.dk Shops plugs, tunnels og tapers i guiden, men det er absolut ikke noget must at du skal købe dine smykker her, for at kunne benytte guiden.

I guiden kommer vi også omkring de faldgruber der kan være i forbindelse med stretching og hvad du bør og absolut ikke bør gøre, når du vil udvide dine øreflipper. Guiden er primært skrevet til almindelig stretching af øreflipper, så ønsker man at stretche andre kropsdele, så er guiden her ikke nok.

Du får tilsendt din guide, blot ved af udfylde din email i boksen herunder. Kort efter vil modtage en email, indholdene både stretchingguiden, men også tre andre guides, som omhandler generel healing af piercinger og rensning af piercingsmykker. Altså tre andre brugbare guides, helt uden omkostning.

KLIK HER FOR AT FÅ STRETCH GUIDEN

Stretching guide - 100% gratis?

Guiden er som udgangspunkt helt gratis. Du tilmelder dig ikke et skummelt abonnement hvor du bliver opkrævet månedlige beløb. Af samme grund beder vi ikke om dine kontooplysninger eller andet. Det du dog tilmelder dig når du modtager guiden, er vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er 100% gratis og du kan altid framelde dig dette, ved blot at klikke på "Afmeld" linket i bunden af vores nyhedsbrev. Der er selvfølgelig ingen bindingsperiode eller andet, hvis du afmelder dig. Nyhedsbrevet er kun fyldt med gode tips og tricks til dit stretch og selvfølgelig store rabatter på piercingsmykker og stretchinggear.

 

Få din stretchingguide tilsendt nu

Skriv din email i boksen herover og få stretchingguiden tilsendt nu. Vi ønsker dig god læselyst og happy stretching.

46 kommentarer til “Gratis guide til stretching”

 • Lotte
  Lotte
  8. april 2013 kl. 22:02

  jeg har problemer med at åbne guiden, pga outlook som jeg ikke har på min pc :(

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. april 2013 kl. 15:20

   Hej Lotte,

   Den fil du ikke kan åbne er ikke guiden. Guiden behøver man ikke Outlook for at åbne.
   I stedet for at forsøge at åbne filen (Som blot indeholder vores kontaktinformationer), skal du klikke på det store link i emailen du har modtaget.
   Når du har klikket på det link, bekræfter du nemlig din email og guiden vil blive sendt til dig.
   I den nye email du modtager, vil der være fire links til fire forskellige guides. Heriblandt stretching-guiden.
   Alle fire guides kan enten åbnes i de fleste browsere eller downloades og åbnes med en PDF-læser (Så som Adobe Acrobat Reader).

   Så Outlook er bestemt ikke nødvendig.

   Vi håber det giver mening og god læselyst. Og held og lykke med dit stretch!

   Svar
 • Henriette
  Henriette
  31. august 2013 kl. 11:54

  jeg vil gerne begynde pg stretche mit ene øre, jeg havde tænkt på at starte med silikone spiral på 2 mm. Kan det anbefales?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   31. august 2013 kl. 12:40

   Hej Henriette,

   Nej, det kan ikke anbefales at stretche med silikone. Du skal bruge stål eller akryl.

   Svar
  • Henriette
   Henriette
   31. august 2013 kl. 13:05

   kan man få spiral i sort akryl hos jer?

   Svar
 • Pernille
  Pernille
  31. august 2013 kl. 22:55

  hej :)
  jeg er lige begyndt at stretche for nogle dage siden. og Jeg kan ikke hente jeres guide da den mælder fejl hver gang.
  jeg har en del piercinger i forvejen og lidt erfaring med det, men ikke med stretching. Jeg er meget toldmodig og ønsker på alle måder det bedste resultat under stretching og ved slutresiltat og selvfølgelig når jeg skal ha den ud igen. jeg ønsker max 6 mm og ønsker også det skal kunne blive pænt hvis jeg en dag vil ha det ud.
  Mit spørgsmål lyder:
  -Hvor meget bør man stretche af gangen (pr dag / pr uge) jeg er lige nu på ca 1 mm og fik afvide at jeg hver 14 dag skal skifte til et nummer større (fra 0-2 og 2-ca 4 og 4-6) men der skal vel gå noget tid imellem man er nået på 2 mm og skal op på næste?
  -Skal man stretche hver dag bare lidt af gangen eller stretche så meget man kan til øret er ømt og lade det hvile til det ikke er ømt mere og så bare fortsætte derefter?
  -Hvor tit bør man rense under of efter processen?
  -Og jeg bruger en snegle formet tapers i plastic, er der nogle råd til hvordan man går op i størrelse (skifter fra 2mm til 3-4 mm med disse typer?
  På forhånd tak.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2013 kl. 01:10

   Hej Pernille,

   Grunde til den melder fejl er fordi den kan se at du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev og derfor er guiden allerede blevet sendt til din email.
   Vi har dog netop slettet dig fra systemet igen, så hvis du prøver igen, vil du nu få guiden tilsendt efter få minutter.
   Resten af dine spørgsmål skulle gerne blive besvaret i guiden :)
   God læselyst og held og lykke med din stretching.

   Svar
 • Pernille
  Pernille
  2. september 2013 kl. 10:53

  Hej igen.
  Jeg fik guiden tilsendt efter jeg stillede spørgsmålet og jeg kan læse mig frem til at man skal stretche 1 mm pr 1-2 mdr. Jeg syntes også jeg kan forstå på jeres guide at det er bedst at bruge en alm. Taper og så sidde en eks. Tunnel i og lade det hvile. Men jeg har købt de silikone taper der er sneglefprmet og dem ville jeg bare bruge som stretch og smykke. Er det dumt? Påforhånd tak :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2013 kl. 16:37

   Hej Pernille,

   Du skal ikke gerne stretche mere end 1-2 mm. af gangen her i starten.
   Silikonespiraler er ikke beregnet til at stretche med, de er kun beregnet som smykker. Du kan dog uden problemer bruge en spiral af akryl, så du ikke behøver at bruge tunnels/plugs imens du venter på at kunne stretche næste gang.
   Med andre ord, så ja - Det vil være dumt at bruge de silikonespiraler. Akrylspiraler er dog ikke noget problem.

   Svar
 • Emma
  Emma
  4. september 2013 kl. 18:43

  Jeg har prøvet at sende jeres guide til stretching, men jeg modtager ikke nogen mails fra jer? Hvad gør jeg mht det? Ellers skal i have ros for en rigtig skøn hjemmeside, med gode priser og god kvalitet!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. september 2013 kl. 13:47

   Hej Emma,

   Tusind tak for de rosend ord. De er altid dejlige at modtage.
   Prøv at tjekke dit spamfilter, for jeg kan se at guiden er blevet sendt fra vores system til din email. Så den bør ligge i en af dine foldere.

   Svar
 • Katarina
  Katarina
  15. oktober 2013 kl. 12:19

  Jeg kan ikke stretch fra 6 til 8mm, uden en voldsom smerte! Har gjort det i det ene øre, men jeg mangler stadig det andet. Har i nogne råd?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. oktober 2013 kl. 14:07

   Hej Katarina,

   Hvis det gør voldsomt ondt at lave dit stretch i ét hug, vil vi anbefale dig at gå langsommere frem. Prøv evt. at stretche med en spiral. Der kan du tage den mere med ro end du kan med en lige taper.
   Vi håber at svaret kan bruges.

   Svar
 • hvilke str er det ??
  hvilke str er det ??
  24. februar 2014 kl. 22:46

  https://bodymod.dk/guldbelagt-tunnel-med-klare-sten/

  jeg er igang med at streche mine øre. er på 14 dage gået fra alm lille ørering til en 4mm. jeg er lidt i tvivl om hvornår jeg vil stoppe da det er svært at se str på de tunnels på nettet og danne sig et indtryk. men hende på det billed har precis den str jeg gerne vil have. men hvad str er det. jeg skyder selv på en 6mm. ??? tager jeg mon fejl :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. februar 2014 kl. 09:34

   Hej,
   Modellen på billedet bruger 8 mm. - Pas dog på du ikke går for hurtigt frem :)

   Svar
 • Anja
  Anja
  8. marts 2014 kl. 10:18

  Hejsa:).

  Nu har jeg fået førstegangs'stretch 3 mm for lidt over en måned siden nu og min højre er helet helt fint op nu, men min venstre bliver ved med at være øm og en smule betændt selvom jeg renser den en gang i mellem i saltvand og ellers bare i normalt vand... er det betydning at det bare ikke vil hele eller hvad skal jeg gøre nu?

  Venlig hilsen Anja

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. marts 2014 kl. 16:53

   Hej Anja,
   Undskyld den lange svartid.
   Hvis du oplever betændelse bør du rense som var det en ny piercing - To gange om dagen med saltvand. Så skal betændelsen nok forsvinde.
   Vi anbefaler i hvert fald ikke at du stretcher videre før betændelsen er væk og øret er helet fint op.

   Svar
 • Nadja Damsgaard
  Nadja Damsgaard
  16. marts 2014 kl. 14:46

  Jeg overvejer at begynde at stretche, men i hvert ører har jeg 4 normale huller. Kan man godt stretche et af hullerne, uden det går over i de andre?
  Og skal ens huller være helet, før man kan begynde at stretche?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. marts 2014 kl. 11:01

   Hej Nadja,
   Både og - Du kan godt stretche et af hullerne og bibeholde de resterende. De resterende vil dog bare også blive stretchet. Forestil dig at du har en dej, som du ruller flad og udstkker 4 huller i ved siden af hinanden. Så trækker du det ene hul stort, så vil de andre huller også blive større, da hullerne dele samme "væg". Om "væggen" så vil briste når du kommer op i en stor størrelse tør jeg ikke svare på, men chancen er der. Det kommer naturligvis også an på hvor tæt dine huller sidder.
   Mit bedste råd er at gå til en erfaren piercer og få vedkommende til at kigge på dine huller.
   Held og lykke med projektet :)

   Svar
 • Nanna
  Nanna
  5. maj 2014 kl. 22:47

  Hej, jeg vil gerne begynde at stretche i mit ene øre og kan man godt bruge akryl uden at øret får allergi for det, har nemlig lidt meget allergi for nikkel i forvejen. Og hvad er jeres personlige mening om at stretche i det ene øre op til 6-8mm? ;-)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. maj 2014 kl. 11:17

   Hej Nanna,
   Der er intet nikkel i akryl, så det kan du sagtens bruge. Størstedelen af dem der stretcher bruger akryl, ca. 95%.
   Skridtet fra 6 - 8 mm. kan godt være lidt hårdt, men du kan faktisk godt nøjes med at gå fra 6 - 7 mm. Du skal bare bruge en taper på 7 mm. Derefter kan du gå op på 8 mm., når øret er helet.

   Svar
 • Lucie
  Lucie
  6. maj 2014 kl. 19:27

  Hej bodymod.
  Hvor langt tid tager det ca. før at ens øre er helet og man kan gå en størrelse op i stretching?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   7. maj 2014 kl. 17:15

   Hej Lucie
   Det er altid en individuel vurdering men tommelfingereglen siger som regel 2-3 måneder. Du kan evt. også med fordel læse vores gratis guide til stretching på denne side, hvis du har yderligere spørgsmål.

   Svar
 • Julie
  Julie
  18. maj 2014 kl. 20:40

  Jeg vil gerne begynde at stretch med en spiralstrech, kan det anbefales?
  Hvis ja, hvor højt kan man gå op, hvis man nu fortryder og vil have normale øreringe igen?
  Og hvis det kan gro sammen bliver det så pænt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. maj 2014 kl. 23:19

   Hej Julie,
   Det kan godt anbefales med en spiraltaper, ja.
   Hvor højt du kan gå op er individuelt, men mellem 6 mm. - 10 mm. Derefter kan det godt trække sig sammen igen. Forvent dog ikke at hullet gror sammen igen.

   Svar
 • Mia Jensen
  Mia Jensen
  3. juni 2014 kl. 02:04

  Hej ;)
  Jeg er lige begyndt at stretch , jeg har købt start sættet ved jer , men spiral fra 2mm til 4mm .
  Men spørgsmål er så at jeg kan godt få den første igennem nu , kan jeg godt sætte den næste i ?
  De er en smugle ømme men ikke noget vildt :)
  Når jeg så kan få den igennem på 4 mm og det er helet , kan jeg så komme en 5mm tunnel i ?

  P.s jeg har bedt om en gratis guide , er ikke sikker på den gik igennem .
  Og og og tommel op for jeres service og hjemmeside

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. juni 2014 kl. 12:48

   Hej Mia,
   Hvis du har fået det første taper igennem, skal du lige vente en rum tid inden du stretcher op til næste størrelse. Dit øre skal have tid til at danne en ny pæn hinde inde i selve hullet - Venter du ikke, vil der med stor sandsynlighed opstå en sprække/hul i hullet og så har vi balladen. Stretching skal ikke gøre ondt. Begynder det at bløde er man gået for vidt. Så vent til øret ikke længere er ømt. Vi plejer at anbefale 2 - 3 måneder mellem hvert stretch, for at være på den sikre side. Døjer man med betændelse, skal man selvfølgelig vente til betændelsen er forsvundet og øret er sundt.
   Når du har stretchet op på 4 mm. er dit hul 4 mm. indvendig. Du kan derfor ikke komme er smykke på 5 mm. i. Der skal du stretche op på 5 mm. først og derefter isætte din 5 mm. tunnel.
   Vi har sendt guiden til din mail. Har du endnu ikke modtaget den, må du gerne sende en mail til info@bodymod.dk, så sender vi den igen :)

   Svar
 • Mia Jensen
  Mia Jensen
  3. juni 2014 kl. 13:18

  Okay , puha det lyder til det tager lidt tid , men må heller give den det tid det skal have :)
  Jeg sidder lige og tænker på når nu mit hul ikke er helet , skal jeg så tænker over når jeg badet eller andet når jeg skal på ferie i udlandet om 14 dage :)
  Og tak for svaret :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. juni 2014 kl. 16:30

   Ja, hvis du har et "åbent sår", hvor der er chancer for at bakterier kan boltre sig, så skal du passe lidt på. Specielt når du færdes i områder med mange bakterier, som f.eks. pools og ved havet.

   Svar
 • Julie E
  Julie E
  12. august 2014 kl. 00:21

  Hej. Jeg har overvejet meget at begynde og stretch, men jeg er i tvivl omkring en ting. Hvis man først har fået stretch og så fortryder det senere hen, kan ens øreflip så hele sammen igen? Altså så man kan komme til at have en normal ørering i igen? Hvis ja, hvor stor "stretch-størrelse" kan man så gå op i, hvor det stadig er muligt at få til at hele sammen.? :)
  Kh. Julie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   12. august 2014 kl. 13:31

   Hej Julie,
   Det er lidt individuelt hvor langt man kan gå op, men ofte ligger grænsen på ca. 6 mm. - 8 mm. MEN, hvis du inden du er begyndt at stretche, allerede går og er bekymret for om du vil beholde det, så bør du overveje det hele en ekstra gang. Stretching skal ses som en permanent ændring af kroppen.

   Svar
 • Thomas
  Thomas
  21. august 2014 kl. 17:35

  Hej. Kan jeg godt bruge rustfrit stål tappers og plugs til at streche med ?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. august 2014 kl. 18:23

   Hej Thomas,
   Ja, det kan du sagtens starte med :)

   Svar
 • Sabine
  Sabine
  4. november 2014 kl. 15:38

  Hej!
  Jeg kan ikke få tilsendt guiden til min mail - er det muligt, at I kan sende den til mig?? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. november 2014 kl. 11:52

   Hej Sabine...
   En ny email med guiden skulle gerne havne i din indbakke om få minutter.

   Svar
 • sarah
  sarah
  11. februar 2015 kl. 00:47

  Hej

  Jeg har i længere tid gået med silikone tunnels, mem satte nogle af titanium i med kant. den ene fik desværre lavet en ridse/sprække i flippen og jeg døjer nu med sår. Bader det i saltvand, men mit spørgsmål er: er det bedst at tage tunnelen ud, eller skal jeg lade den sidde i?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. februar 2015 kl. 13:16

   Hej Sarah,
   Umiddelbart ville jeg lade den sidde og så bare fortsætte med at rense den to gange om dagen eller efter behov.
   Du kan selvfølgelig også tage den ud, du skal bare være obs. på at hullet vil trække sig sammen (hvor meget kommer an på hvor langt du er oppe i størrelsen)

   Svar
 • Claus B
  Claus B
  20. april 2015 kl. 00:58

  Jeg skriver angående jeg har et spørgsmål. Jeg har haft stretch i 6 år er nået op på 22mm. jeg har haft mine 22mm i, i ca 5 uger nu, og jeg har så efterfølgende fået et område bag på øret hvor huden er meget tynd. Virker faktisk som om at hullet er skævt. Har lagt et billede med link http://imageshack.com/a/img537/5326/PtLRT4.jpg. Nogle forslag til om der er noget at bekymre sig om, eller om man bare skal prøve at downsize lidt og massere det med noget jojoba olie i nogle uger ? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. april 2015 kl. 14:35

   Hej Claus,
   Ja, noget ser ud til ikke at hele ordenligt. Jeg kan se at du har købt en saltvand - Nok med henblik på at komme problemet her til livs. Jeg vil dog anbefale dig at kigge på Jojobaolie, som du selv er inde på eller måske Holey Butt'r, som også indeholder Jojobaolie, men også sojavoks, som også er rig på E-Vitamin, der får huden til at hele bedre.

   Svar
 • Casper
  Casper
  5. november 2015 kl. 20:43

  Hey jeg er lige startet med at stretche fik det fra 3 dage siden og er gået fra 1,6mm (dag 1.) til 2mm (dag 2.) til 2.5 (dag 3.)

  Sker der noget med det??

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. november 2015 kl. 16:14

   Her i starten med de små hop, sker der ikke det store. Men når du kommer til 6 mm. hedder det næste skridt 8 mm. Og tager du 3 hop på 3 dage (8-10-12), så vil der absolut ske noget. Men lyt til dit øre, det skal nok fortælle dig når nok er nok ;)

   Svar
   • Casper
    Casper
    6. november 2015 kl. 18:25

    Så af det jeg har forstået så sker der ikke noget ved at skifte så hurtigt ved de små størrelser?

    Svar
    • BodyMod.dk Shop
     BodyMod.dk Shop
     17. november 2015 kl. 13:19

     Jeg kan ikke give dig et konkret svar, da det er forskelligt fra person til person hvordan kroppen reagerer. Hvis det viser sig at dit øre er flækket, vil du jo bare pege fingre ad os. Så det bedste svar er igen at du må prøve dig frem og se hvor meget dit øre kan klare.
     Men hvorfor haste afsted og risikere at det går galt? Tag det hellere stille og roligt, så undgår du også evt. betændelse etc.

     Svar
 • Rene
  Rene
  2. december 2015 kl. 21:52

  Hej ved ikke om det her er et dumt spørgsmål men kan eller bære øreringe/stretching eller hvad det hedder

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. december 2015 kl. 10:11

   Hej Rene,
   Vi er alle forskelligt bygget, så det er ikke sikkert at alle kan stretche deres ører. Nogle øreflipper hænger ikke nedad, men er ligesom fæstnet til hovedet, hvilket godt kan gøre det problematisk at komme op i de store størrelser. Mit bedste råd, er at tage til en piercer for at få et mere korrekt svar på, om netop du kan stretche dine ører.
   Et enkelt hul til en ørestikker skulle ikke være noget problem.

   Svar
Skriv et svar