Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Blackline

Hvis du er typen der ønsker et sort piercingsmykke, men som gerne vil undgå at skulle bruge kirurgisk stål, er svaret Blackline.

Blackline er nemlig sorte titaniums piercingsmykker, lavet med en ekstra slidstærk belægning.

Sort titanium eller Blackline

Sort titanium og blackline er ikke altid ens. For at smykket kan kaldes Blackline er der nemlig visse krav til kvaliteten og specielt belægningen. For at smykket kan holde sig sort længe, er det vigtigt at det er belagt med en beskyttende "film" kaldet PVD. Hvis smykket bare er kaldet sort titanium eller måske bare er sort, er der enten tale om et piercingsmykke i kirurgisk stål der er farvet sort med en anodisering eller et titanium piercingsmykke farvet med en sort belægning, men uden den beskyttende PVD film.

Hvornår skal man bruge Blackline?

Der er ikke mange situationer som kræver at man direkte skal bruge det - Det er typisk kun ens egen stædighed der diktere dette.
Men der hvor blackline kan være en fordel at bruge, er hvis du får lavet en ny piercing og insisterer på at få lavet den med et sort piercingsmykke. Her er blackline det eneste der kan anbefales og det du bør kræve din piercer benytter.

Hvorfor er Blackline populært?

Der er mange grunde til at Blackline er populært og her er nogle af de mest normale:

  • Blackline er lavet med ren titanium
  • Den sorte farve kan stort set ikke slides af, modsat almindelige sort smykker
  • Blackline er ikke farligt for huden (allergi osv.)
  • Smykket vejer ikke meget, til trods for de to belægninger

Det er med andre ord, tale om et solidt materiale.

BodyMod.dk Shop anbefaler

Vi vil altid anbefale brugen af blackline piercingsmykker frem for andre sorte piercingsmykker. Materialet har kort sagt så mange fordele og er så sikkert at der ikke kan være den store tvivl. Det er dog ikke et materiale som er let at fremskaffe og derfor er udvalget altid meget begrænset.

Skriv et svar