Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Snakebite

Piercinginformation

Helingstid: 3 - 4 måneder
Trådtykkelse: 1,2 mm.
Længde: 8 mm.
Smerte (1 - 10): 2

Snakebite

Snakebites dækker over to almindelige piercinger, placeret i hver sin side af underlæben. Har man sine smykker placeret på denne måde, kan det med lidt god fantasi godt ligne de bidemærker man får ved et slangebid. Andre mener, at de refererer til slanges to skarpe tænder. Hvilket der jo også kan være noget om.
Hovedsagen er dog bare, at du har en piercing i hver side af underlæben, som meget gerne skulle sidde helt symmetrisk i forhold til hinanden. Er de en anelse skæve, vil man tydeligt kunne se det.

Hvilke smykker kan man bruge?

Det kommer helt an på hvordan du vil have dem til at se ud. Som udgangspunkt bruges der labrets med spikes. Kugler kan dog også bruges.
Du kan naturligvis også godt bruge ringe og hestesko, men så går idéen med snakebites lidt af den, da det ikke længere ligner hverken slangebid eller slangens tænder.

 

Hvordan laves snakebites?

Snakebites laves som almindelige læbepiercinger, ved at man fører en piercingnål gennem læben og isætter smykkerne. Den mest almindelige størrelse ved snakebites er 8 mm. i længden og 1,2 mm. i tykkelsen. Du får dog et par længere smykker i når den bliver lavet, for at læben har lidt at arbejde på, hvis den skulle hæve op. Du kan skifte til et kortere smykke efter en lille måneds tid.
Husk dog på, at de skal sidde helt symmetrisk. Er de en smule ude af tur, vil det hurtigt kunne ses. Så gå til en professionel piercer og få det lavet.

Hvordan renses den?

Da det sådan set bare er en læbepiercing i hver side, henviser vi til vores aftercareguide for orale piercinger, når det kommer til aftercare.
Husk dog altid at følge din piercers råd, da det er vedkommende der har lavet den og dermed også vedkommende der stille garantien.

12 kommentarer til “Snakebite”

 • kenneth vestergaard
  kenneth vestergaard
  24. marts 2014 kl. 16:55

  hej. Jeg fik lavet snakebite for 3 uger siden. Kan jeg selv skifte stavende ud med ringe.?

  Mvh Kenneth.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. marts 2014 kl. 16:02

   Hej Kenneth,
   Det skulle ikke være noget problem at skifte smykkerne selv. Volder det dig problemer kan det være en god idé med en hjælpende hånd fra en anden person.

   Svar
 • Gitte
  Gitte
  7. april 2014 kl. 14:32

  Hej :)
  Jeg har en bunke spørgsmål:
  - hvorfor smykkeskift efter 3 uger og ikke eksempelvis 4?
  - vil det gøre en forskel, hvis skiftet bliver med hestesko og ikke stave i forhold til at piercingerne jo ikke er færdighelet efter de her 3 uger? Mine huller er sat sådan at der skulle være plads og mulighed for ringe/hestesko. Jeg fik sat stave i af min piercer fra start.
  - hvornår må jeg bruge makeup/læbestift igen?
  - hvornår må jeg kysse min kæreste igen?
  Det var vist det for nu :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   9. april 2014 kl. 18:02

   Hej Gitte,

   Der er som sådan ikke nogen græsne for hvornår du må skifte dit smykke. Har din piercer sagt 3 uger, bør du dog holde dig til 3 uger. En piercing skal have ro i sin helingsperiode og begynder man at irritere den med smykkeskift etc., vil helingstiden blive længere.
   Nej, det vil ikke gøre en forskel om du bruger hestesko, ringe eller labrets. En ring og en hestesko kan drejes rundt, så de er lettere at rengøre end en labret.
   Du må bruge makeup og kysse igen når piercingen er helet ;)

   Svar
 • Sofia
  Sofia
  28. maj 2014 kl. 01:18

  Hi
  Jeg har tænkt over om jeg skulle få lavet snakebite, men har lige nogle spørgsmål
  1. Har hørt at det kan skade tænderne, kan det det? (Og hvis ja) kan man gøre noget så det ikke skader?
  2. Kan man få ring i fra starten, når piercinger lige er lavet
  3. Hvad med ar? Har hørt at de bliver meget tydelige, er det rigtigt? ( hvis ja) kan man gøre noget for de ikke bliver så tydelige når man tager dem ud?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. juni 2014 kl. 18:21

   Hej Sofia,
   Da smykket sidder i læben, kan det skade dig indvendig munden. Brug derfor smykker af PTFE, da det er mere skånsomt for tænder og tandkød. Du finder dog ingen ringe af PTFE. Det nærmeste du kommer PTFE er ringe af akryl, men det er nok ikke hvad du ønsker :) Det er lidt op til pierceren om der pierces med stav eller ring - Men det er ikke umuligt at starte ud med en ring.
   Mht. ar, så vil der komme ar, når der prikkes hul på huden. Påfør evt. en olie der er rig på E-Vitamin, det hjælper mod ardannelse.

   Svar
 • Kira
  Kira
  19. juni 2014 kl. 12:35

  Kan snake bites skade tænderne eller andre ting rundt om munden?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. juni 2014 kl. 14:33

   Ja, alle smykker du propper i munden kan i teorien gøre skade. Du gør dog klogt i at bruge smykker af f.eks. plast, da chancerne for skader er mindre der end ved f.eks. brug af metal.

   Svar
 • Alex
  Alex
  17. marts 2015 kl. 18:03

  Hej, har aldrig haft piercing før men vil helt vil gerne have snakebite, men er nervøs for hvor ondt det gør. Min ven sagde så at det kan være at man kan få noget bedøvelse men det tvivlede han på.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2015 kl. 15:59

   Nogle piercere tilbyder bedøvelse, men det burde berstemt ikke være nødvendgt. Smerten varer kun et splitsekund og efterfølgende er det kun ømt og ikke en konstant smerte.

   Svar
 • Cher
  Cher
  3. juni 2015 kl. 16:00

  Kan man rense sine snakebites med saltvand eller skal det være aftercare?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. juni 2015 kl. 17:47

   Hej Cher,
   Jeg er lidt i tvivl om dit spørgsmål, da aftercare dækker over behandlingen efter piercingen er lavet. Altså aftercare betyder efterbehandling - Efterbehandling af din piercing. Du bør anvende den væske din piercer har anbefalet dig, har du ikke fået nogen anbefalet, kan du sagtens anvende en isotonisk saltvand til udvendig brug og en mild mundskyllevæske eller vores alt-i-en væske til oral brug.

   Svar
Skriv et svar