Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Skamlæber

Piercinginformation

Helingstid (Ydre): 9 - 12 uger
Helingstid (Indre): 6 - 8 uger
Trådtykkelse: 1,6 mm.
Diameter: Varierende
Smerte (1 - 10): 4

Taler man om skamlæber og piercinger opdeler man dem i henholdsvis ydre skamlæber og indre skamlæber. Får man lavet en piercing i skamlæberne, får man ofte lavet to, en i hver side, for at skabe symmetri. Vil man have en intimpiercing pga. stimuleringseffekten, er det ikke denne piercing man skal gå efter, da effekten ikke øges særlig meget i forhold til andre kvindelige intimpiercinger.
Piercing i skamlæberne bliver ofte lavet for synets skyld. Det er også derfor de fleste får lavet en i hver side. Før i tiden blev piercing i skamlæberne brugt som kyskhedsbælte - Sådan er det heldigvis ikke nu til dags.

Vælger du at få en piercing i skamlæberne, kan du glæde dig over den forholdsvis korte helingstid. Det er også en af de mere almindelige og simple piercinger. Nu til dags får man dem oftere lavet af æstetiske grunde og ikke af seksuelle grunde.

Hvordan laves piercingen?

Alle kroppe er forskellige. Af samme grund kan vi ikke sige hvor din skamlæbepiercing præcis skal placeres. Du må derfor først gøre op med dig selv, om du vil pierces i ydre eller indre skamlæber. Alt efter din krops anatomi, finder du i samråd med pierceren ud af hvor smykkerne skal placeres.

Piercing i ydre skamlæber

Denne piercing kan placeres "hvor du vil", da der, alt efter kroppens anatomi, er væv nok til at pierce i. Den placeres derfor ofte minimum en cm. inde i den øverste del af læben. Vælger du at få piercingen i ydre skamlæbe, kan du se frem til en smule mere smertefuld proces, da der er mere væv at trænge igennem end ved en piercing i de indre skamlæber. I de ydre skamlæber er helingstiden også forlænget en smule af samme grund.

Piercing i indre skamlæber

Piercing i indre skamlæber placeres ca. som ved en piercing i ydre skamlæbe. Alt efter din krop, ca. en cm. inde i den øvre del af læben. Da der ikke er så meget væv at pierce i, som ved ydre skamlæbe, heler denne piercing hurtigere.

Smykkevalg til skamlæbepiercing

Du kan nærmest bruge alle former for smykker til en skamlæbepiercing. De fleste bruger dog en almindelige kuglering, en hestesko eller en endelsøs ring.
Vi får med tiden flere og flere henvendelser omkring stretching af skamlæber, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Til dette formål, har vi oprettet en kategori udelukkende med store piercingsmykker, som er beregnet til sådanne piercinger.

2 kommentarer til “Skamlæber”

 • catharina
  catharina
  17. juni 2013 kl. 20:59

  Hej.

  Vi/jeg overvejer en piercing i indre skamlæber. Jeg er ikke bekymret for selve 'handlingen' , men tænker mere over ømhed, infektion og hvornår man kan være normalt seksuelt aktiv igen, uden at frygte for smerter mm. - De sidder jo i vejen :)
  Er det noget mange må døje med, og evt må droppe at lade sidde?

  Tak for jeres side og postordre, det er bare super service altid.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. juni 2013 kl. 12:03

   Hej,
   Når folk får denne piercing lavet, klages der som regel ikke over ømhed, det der kan være det værste er ved toiletbesøg. Urin der rammer piercingen kan godt give en sviende fornemmelse, men på de fleste toiletter findes en vandhane og det hjælper meget lige at hælde lidt vand over, for at fjerne evt. urinrester. Det kan også være en rigtig god idé at drikke meget vand (selvom man måske ikke har lyst til at gå så meget på toilettet), da meget vand mindsker surhedsgraden i urinen. Så må man jo bare gøre op med sig selv om man vil gå mere på toilettet med mindre svien eller mindre på toilettet med mere svien :)
   Hvis du passer og plejer den efter din piercers henvisninger, så skal du ikke tænke på infektioner.
   Du kan også godt syrke sex efter du har fået den lavet, det er dog bare vigtigt at du holder spyt og sæd væk fra den. Det bedste vil være at undgå sex i helingsperioden.
   Jeg håber du/I kan bruge svaret og så må i have held og lykke med dem.

   Svar
Skriv et svar