Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Prinsesse Albertina

Piercinginformation

Helingstid: 6 - 9 måneder
Trådtykkelse: Min. 1,6 mm.
Diameter: Varierende
Smerte (1 - 10): 3

De fleste har hørt om en Prins Albert, som er en mandlig intimpiercing, som går gennem urinrørt og kommer ud under penis, hvor penishoved og skaft mødes. Det er dog de færreste der har hørt om en Prinsesse Albertina, som er identisk med en Prins Albert. Forstået på den måde at den også går gennem urinrøret og kommer ud længere nede. I dette tilfælde i øverste del af skeden.
En Prinsesse Albertina er som sagt en forholdsvis ukendt piercing. Det er den af mange grunde. En af grundende er, at det er de færreste piercere der laver den, da den er forholdsvis kompliceret at lave. Af samme grund anbefales DIY metoden heller ikke.
Kvinder har et kort urinrør og dermed kan der skabes flere bakterier på et lille sted. Piercinger i urinrøret hos kvinder er altså med til at øge chancerne for urinvejsinfekltioner pga. det korte urinrør. Derfor anbefales det ikke at få denne piercing. Vil du gerne have en intimpiercing, bør du kigge på en piercing som f.eks. Christina eller evt. skamlæbepiercinger.

En af de få fordele ved denne piercing, er den stimulerende effekt, som vil fremkomme under samleje. Bag urinrøret sidder nogle nerver, som kan være med til at øge den stimulerende effekt, som placeringen af denne piercingen vil ramme.

Bemærk også at ikke alle kvinder kan få denne piercing lavet. Du kan i samråd med din piercer finde ud af, om dit urinrør er egnet til denne piercing.

Hvilke smykker bruger man?

Det mest almindelige piercingsmykke at bruge i en Prinsesse Albertina er en kugleringe. Bemærk at diameteren på ringen ikke må være så stor at den er i vejen under samleje. Du kan naturligvis også bruge en endeløs ring eller en hestesko. Valget er dit, så længe smykket ikke er irriterende at gå rundt med.

 

Hvordan skal en Prinsesse Albertina passes og plejes?

Har du først besluttet dig for at få denne piercing og er du klar over at det kan øge chancerne for urinvejsinfektioner, skal du lytte godt til hvad din piercer siger mht. aftercare af piercingen. Undgå samleje og masturbation under helingsperioden, piercingen skal have ro og ikke stresses mere end nødvendigt. Undgå også andre kropsvæsker, da disse kan forårsage infektion.
Da smykket sidder i urinrøret, kan det efter rensning være en god idé at urinere, for at skylle evt. rester fra rensningen væk. Se om du ikke kan planlægge dine rensning med dine toilet beøsg - Det gør det hele lidt lettere.

Skriv et svar