Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Prins Albert

Piercinginformation

Helingstid: 1 - 2 måneder
Trådtykkelse: Min. 1,6 mm.
Længde: Varierende
Smerte (1 - 10): 3

Bliver ordet mandlig intimpiercing nævnt, vil langt de fleste referere til piercingen kaldet Prins Albert, som også forkortes PA. Det er den mest populære intimpiercing for mænd og derfor heller ikke usædvanligt at det er den man tænker på.

Piercingen går gennem åbningen urinrøret og kommer ud hvor skaft og penishovede mødes på undersiden. Dette er den almindelige Prins Albert. Der findes også en omvendt PA, hvor smykket kommer ud for oven frem for under.

Er man omskåret og ikke har en forhud at tage hensyn til, kan piercingen laves direkte gennem strengen. Er man derimod ikke omskåret, kan man i samråd med pierceren finde ud af om den skal placeres lidt til den ene side, for at tage højde for at forhuden skal have mulighed for at flytte sig.

En Prins Albert bliver ofte udført med et smykke, som er tykkere end normalt, da man ved tynde smykker kan være udsat for ostehøvlssyndromet, som er det fænomen der opstår, når en tynd ring skærer sig ud af penis. Med en tykkere trådtykkelse kan dette forhindres. Du kan se mere om store piercingsmykker til din intimpiercing her.

Hvilke smykker kan bruges en Prins Albert?

De fleste bruger enten en kuglering, en endeløs ring eller en buet stav til denne piercing. Der findes dog også smykker som decideret er lavet til en Prins Albert. F.eks. prince's wand.
Det eneste du skal være opmærksom på ved køb af smykker, er at du ikke køber dem med en trådtykkelse der er for lille, for at undgå ovenstående fænomen, hvor smykket bevæger sig ud. Det kan være en smertefuld affære. Husk også at smykket skal passe til din penis i både normal, men også erigeret tilstand.
Er du i helingsperioden kan du bruge titanium, zirkon guld eller blackline. Efter piercingen er helet, kan du gå efter andre smykker og finde det der passer dig bedst. Nogle kan godt lide smykker der vejer lidt. Til det formål vil smykker af stål være at foretrække. Er man oppe i en stor trådtykkelse kan det dog for nogen være en fordel at skifte til et letvægtsmateriale, som f.eks. akryl.

Det er desuden intet problem at stretche sin Prins Albert. Vi har ringe og stave her på shoppen, som går helt op til 10 mm.

 

Gode tips til din Prins Albert

Her er et par gode råd, som er gode at følge, hvis du har fået lavet en Prins Albert

  • Efter du har vasket din Prins Albert piercing med sæbe, er det en god idé at tisse bagefter, for at få eventuelle sæberester skyllet væk. Se evt. om du ikke kan planlægge din rensning og dine toiletbesøg. Det gør det hele lidt nemmere.
  • Undgå samleje med din partner under helingsperioden.
  • Din piercing vil muligvis bløde de første par dage. Skyld blod og andet snavs væk med isotonisk saltvand
Skriv et svar