Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plugs

Smykkemål

Trådtykkelse: Varierende
Længde: Varierende

Plugs

Hvis du har overvejet at starte på stretching, så er du helt sikkert stødt på ordene plugs, tunnels og tapers. Det er alle tre ting man bruger, når man stretcher. Herunder vil vi beskrive hvad en plug er og hvad forskellen er på den og en tunnel.

Hvad er en plug?

En plug betyder direkte oversat en "prop". Det er sådan set også helt korrekte i dette tilfælde. Forestil dig bunden af et badekar, hvor afløbet er hullet i øret og pluggen er proppen du sætter i afløbet. Det er altså en genstand der skal udfylde et eksisterende hul. både plugs og tunnels kan fås i mange forskellige størrelser, design og prisklasser. De billigste er dem der masseproduceres af metal eller plast og de dyreste er dem der laves på bestilling i eksotiske eller sjældne materialer, som f.eks. tand eller horn.
Plugs kan også have forskellige former. Her på shoppen har vi bl.a. en hjerteformet plug. Plugs kan også have gevind, hvis materialet tillader det. Gevind i plugs kan være nyttige, da man på den måde kan skrue den ene ende (ofte bagenden) af og dermed isætte smykket i øret, uden at skulle tvinge den stor kante gennem øret. På den måde sparer man sig selv for en del smerter. Til sidst kan nogle plugs også fås med o-ringe, som er to gummiringe der sættes på smykket efter det er kommet i øret. på samme måde, sparer man igen sig selv for smerter ved isætning af smykket.

 

Hvad laves plugs af?

Plugs kan som sagt være lavet af mange forskellige materialer. De mest almindelige materialer er kirurgisk stål, akryl (som på billedet herover), silikone og træ. Der laves dog også plugs i horn, glas, sten, ben, tand etc. Nogle materialer er dyrere og mere sjældne end andre.

Hvad er forskellen på plugs og tunnels?

Forskellen er simpel, men alligevel stor. Plugs er massive og tunnels er hule. Med andre ord, så kan du se igennem en tunnel, da der er hul hele vejen igennem

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om stretching og de forskellige materialer og smykketyper, så har vi skrevet en hel guide omhandlende stretching. i den guide kommer vi omkring alt der er værd at vide om stretching. Du findes vores guide til stretching her.

4 kommentarer til “Plugs”

 • anonym.
  anonym.
  16. juli 2013 kl. 00:08

  Hej Bodymod.

  Jeg købte for nogle uger siden to double flare plugs. Problemet er således at jeg ikke kan få min double flare plugs ind i mit stretched hul. Jeg har en 6 mm spiral i, jeg kan ikke se hvad problemet er. :-(

  Hvad kan skyldes dette problem?

  knus.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. juli 2013 kl. 19:09

   Hej,
   Jeg har prøvet at slå din email op i vores system for at se om du evt. skulle have købt smykkerne herfra, så jeg kunne se hvilke smykker det drejer sig om, men jeg kan umiddelbart ikke finde noget på din email. Du kan selvfølgelig også have købt smykkerne andetsteds. Prøv evt. at tage et varmt bad og giv samtidig dine ører en omgang massage, det gør dem mere elastiske og lettere at arbejde med.

   Svar
 • Malthe
  Malthe
  11. januar 2014 kl. 23:44

  hej har et hul på 4 mm i venstre. jeg har lige købt en akryl plug med anker på men kan ikke få den i uanset hvor meget jeg presser :D i don´t understand hjælp. hilsen ham malthe fyren

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. januar 2014 kl. 14:28

   Hej Malthe,

   At isætte en double flared plug kan være meget svært.
   Noget kunne tyde på at dit øre ikke er fleksibelt nok endnu til at du kan bruge den. Hvis dit stretch f.eks. kun er 1-2 måneder gammelt, kan det stadig være for stramt til at få double flared plug i øret. Vi vil anbefale at du begynder at massere øreflipperne dagligt og at du evt. giver dem noget blødgørende middel som f.eks. Holey Butt'r.

   Det er desværre det bedste råd vi kan give dig pt. og jeg håber du kan få glæde af din plug på et tidspunkt. For det skal nok komme, hvis du blot behandler dit øre så det bliver blødt og fleksibelt.

   Held og lykke med dit stretch!

   Svar
Skriv et svar