Piercingsmykker og anvendelse

Vælg de rigtige piercingsmykker

Når du skal vælge piercingsmykker, kan det være smart at vide hvad forskellen er på et piercingsmykke frem for et andet.
Du vil nemlig hurtig opdage at der er fordele og ulemper ved alle typer smykker, alt efter hvor de skal bruges.

Herfra kan du klikke dig frem til de mest almindelige piercingsmykker og læse mere om hvad der definnere det enkelte piercingsmykke og hvad det er der gør dem unikke. Ligeledes kan du læse mere om hvor på kroppen hvert piercingsmykke kan bruges og du vil træffe en bedre beslutning når det kommer til at vælge de rigtige piercingsmykker til dig selv.

Klik dig ind på de forskellige kategorier ved hjælp af knapperne herover og læs meget mere om de forskellige piercingsmykker, piercingtyper og materialer

Rigtig god læselyst.

2 kommentarer til “Piercingsmykker og anvendelse”

 • Amanda
  Amanda
  10. januar 2014 kl. 00:07

  Hej bodymod.
  Jeg fik for 2 måneder siden lavet navlepiercing og har skiftet til en ny for noget tid siden uden problemer. Nu er piercingen for neden på en måde begyndt at "vokse ind" i hullet, så der er et lille tykt stykke af den nederste del af piercingen, der sidder inde i hullet, det gør meget ondt og danner sår. Hvad skal jeg gøre? Er der ikke andet at gøre end at finde en anden piercing? For jeg vil meget gerne beholde den piercing jeg har i nu, da jeg er rigtig glad for den..
  Håber i kan hjælpe!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. januar 2014 kl. 14:38

   Hej Amanda,

   Hvis du insisterer på at beholde dit nuværrende navlesmykke i, vil vi anbefale dig at påmontere en beskyttelsesplade af silikone. Du har nemlig skiftet piercingsmykke før din navlepiercing var færdighelet og derfor er smykket begyndt at vokse ind i "kroppen". Det bør beskyttelsespladen kunne modvirke.
   Hvis det ikke virker, er der ikke andet for end at du må pille smykket ud og skifte tilbage.
   Når du finder ud af hvad der virker for dig, bør du lade din navlepiercing få ro i de næste fire til ti måneder.
   Held og lykke med den.

   Svar
Skriv et svar