Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercing oversigt

Der findes utrolig mange piercinger, som er placeret mange underlige steder. Herunder har vi prøvet at stille dem lidt op i kategorier, så de er samlet de mest logiske steder. Klikker du f.eks. på ørepiercinger, vil du se en liste over dem som befinder sig i øreområdet.
Nogle kan være svære at sætte i kategori, da der kun findes én slags. F.eks. en navlepiercing har vi ikke lavet en hel kategori til, så den vil du sammen med bryst, surface og dermal finde i en kategori for sig selv. Læn dig tilbage og læs videre i de mange tekster.

Navle, bryst, dermal etc.

I denne kategori har vi listet alledem som ikke kunne passe ind i nogle af de andre kategorier.

 

Læbe- og mundpiercinger

Under denne katergori finder du hovedsageligt læbepiercinger. Vi har dog smidt tungepiercing med ind under, da den jo mere eller mindre er samlingspunkt for læberne. Læs bl.a. om hvad forskellen er på de forskellige "bites".

 

Ørepiercinger

Denne kategori dækker den helt almindelige piercing i øreflippen til de mere avancerede som f.eks. daith, rook og conch. Klik dig videre herunder, hvis du læse mere om de forskellige ørepiercinger.

 

Næsepiercinger

Det er begrænset hvad der findes af næsepiercinger. Dem vi kender bedst, er en almindelige næsefløjspiercing, en septumpiercing og en bridgepiercing, som endda ikke er så udbredt. Læs mere om de forskellige placeringer herunder:.

 

Intimpiercinger

Der findes mange forskellige intimpiercinger til både mænd og kvinder. De fleste ved hvordan en Prins Albert ser ud og de fleste kender også en Christina piercing. Det er nok også de to mest populære intimpiercinger. Klik dig videre til henholdsvis mandelige eller kvindelige piercinger her under.

Kvindelige intimpiercinger

Mandelige intimpiercinger

Kontakt os

Søger du info om en bestemt piercing, som ikke er på listen herover, må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi er ikke mere end en enkelt mail væk.
Finder du forkert info eller har du bare kommentarer til nogle af artiklerne, skal du også være mere end velkommen til at sende os en lille besked.
Ellers håber vi blot at du vil kunne bruge teksterne og at du er blevet klogere på en enkelt piercing eller måske flere.

2 kommentarer til “Piercing oversigt”

 • Cille
  Cille
  27. maj 2014 kl. 19:31

  Hej!
  Den 1. maj fik jeg lavet en næsepiercing, under gode og sterile forhold. Men her på det seneste er det som om at det lille stykke hud øverst omkring piercingen, ligesom stikker en lillebitte smule ud. Oven i det er den en lille bitte smule rød omkring. Den er hverken øm, og jeg har ikke bemærket noget væske sive ud fra den, andet end sårvæske den første uges tid. Jeg har renset den med klorhexidin de sidste tre dage, 2 gange om dagen, som jeg fik besked på af pierceren, hvis der skulle komme nogle komplikationer. Nu hvor jeg er stoppet med det, renser jeg den med noget intimsæbe på den 2-3 gange om dagen, men det vil alligevel ikke gå væk. Sidste år fik jeg piercet septum, og der var ingen komplikationer med den. Selvom det ikke er noget stort er jeg stadig enormt nervøs for at den bliver større. Så jeg vil bare gerne høre om det er normalt, eller ej og hvad man kan gøre for at få det lidt væk? Tak på forhånd.
  Mvh,
  Cille

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. juni 2014 kl. 15:29

   Hej Cille,

   Vi vil anbefale at du takker ja til din piercers tilbud og tager til din piercer og får ham/hende til at kigge på den. For brusk kan være noget underligt noget at pierce, så det kan godt opføre sig lidt mærkeligt. Men nu, en måned efter, burde det værste have lagt sig. Så hvis det ikke er blevet bedre, så tag til din piercer. Vi kan desværre ikke give dig et bedre råd, her over interenettet, da vi jo af naturlige årsager ikke kan se din piercing for os. Så hop du ned til din piercer og få styr på din næsepiercing :)

   Svar
Skriv et svar