Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næseskrue

Smykkemål

Trådtykkelse: 1,0 mm.
Længde: 6 mm.

Næseskrue

En næseskrue er, som navnet antyder, en "skrue" til næsen. Den bliver kaldet en skrue pga. den krogede form. Selve smykket er opfundet og beregnet til en piercing i næsefløjen og kan ofte købes i forskellige tykkelser, længder og med forskellige designs.

En næseskrue er det foretrukne valg, når det kommer til smykker i næsefløjen. Der findes også en næsestav, som også kaldes en nosestud, og selvfølgelig også almindelige kugleringe og endeløse ringe. De kan dog godt bare se lidt voldsomme ud, så derfor vælger de fleste en næseskrue.

Hvorfor en næseskrue frem for en næsestav?

Hvis du ikke kender forskellen på en næseskrue og en næsestav er det heller ikke indlysende hvorfor vi anbefaler en næseskrue frem for en næsestav. Men for det første, så er der på en næsestav en lille knop i bunden af staven, som er tykkere end selve staven. Den knop skal forhindre smykket i at falde ud. Problemet er bare, at knoppen er tykkere end staven og du kan derfor opleve en smerte når du sætter smykket i det hul, som kun lige passer til tykkelsen på staven. Dernæst kan det give store skader indvendigt i næsen, hvis du får et slag eller andet på næsen, som gør at staven vil banke sig ind i din næsevæg. En næseskrue vil naturligvis også gå mod næsevæggen ved stød, men den vil pga. sin form ikke lave lige så stor skade. Sidst, men ikke mindst, så sidder næseskruen bedre fast, da den bruger hele sin bøjning bagpå, som modhager i næsen.

 

Hvor kan jeg mere bruge en næseskrue?

Næseskruer er som skrevet herover, beregnet til næsen. Men vi oplever oftere og oftere, at folk bruger dem til ørepiercinger. Specielt er den rigtig velegnet til en traguspiercing, da længden på tragussmykker og næsesmykker er rimelig ens. Selvfølgelig er vi alle forskellige, så kontroller din anatomi inden du køber smykker.
Fordelen ved dette smykke i ørepiercinger, er at krumningen på næseskruen ikke fylder særlig meget og dermed er let at skjule, hvis man vil have et diskret smykke.

Skriv et svar