Næsepiercing

Piercinginformation

Helingstid: 3 - 4 måneder
Trådtykkelse: 1,2 mm.
Længde: 8 mm.
Smerte (1 - 10): 2

Næsepiercing

Næsepiercinger har eksisteret i tusindvis af år. Ja det er ikke kun i det moderne Danmark, at næsepiercinger er udbredt. Faktisk har næsepiercinger haft betydninger for mange samfund igennem historien - Blandt andet var det meget udbredt for kvinder i den arabiske verden, at have en næsepiercing.
I Danmark fik næsepiercingen dog først sit gennembrud i 80'erne, hvor punkere tog næsepiercingen og mange andre piercinger til sig. I dag er det meget almindeligt for selv "søde og uskyldige" piger at få lavet en flot lille næsepiercing, som kan pyntes med en lille krystal.

Næsepiercing med nål eller pistol?

Mange tænker at en næsepiercing blot skal laves med en pistol, som man keder det fra sølv- og guldsmedeforretnignerne, der laver almindelige ørepiercinger på denne måde. Foruden de mange risici man løber med brugen af en piercingpistol, bør du altid få din næsepiercing lavet ved en professionel, så du kan få isat et smykke med korrekte mål. Mere om det i afsnittet: "Mål på næsepiercingsmykker".

Forskellige næsepiercinger

I denne artikel snakker vi om en almindelige næsepiercing i næsefløjen. Der findes også to andre meget almindelige næsepiercinger. Det er septum og Earl/Bridge piercing. De er placeret henholdsvis i næsetippen og over næseryggen, mellem øjnene.

Hvordan laves en næsepiercing?

En korrekt næsepiercing laves med en kanyle hos en professionel piercer. Piercingen laves korrekt ved at området bliver desinficeret og der kun bruges sterilt udstyr. Hullet prikkes og kanylen erstattes hurtigt med et smykke. Derefter massere pierceren hurtigt området med to sterile vatpinde, for at justere brusken han/hun har prikket igennem, for at sikre at du ikke får et stort ar efterfølgende. Få din næsepiercing lavet professionelt, så undgår du de værste smerter og store ar pga. en dårligt lavet piercing.

Hvilke smykker kan man bruge?

Til næsepiercinger bruges der typisk enten næseskruer eller stifte. Nogle bruger også ringe.
Vi anbefaler altid brugen af næseskruer eller ringe, da disse har flere fordele end stifterne. Skal du bruge en ring, så husk endelig kun at bruge rigtige piercingringe og ikke øreringe, som har de forkerte mål. Mere om det i næste afsnit.
Næseskruerne er bedre for dig at bruge, pga. flere ting. Næseskruen er formet som en lille skrue, hvor man bruger skruen som modhage - Den har derfor samme trådtykkelse hele tiden, hvor en stift har vekslende trådtykkelse. Derfor gør det mindre ondt at isætte en næseskrue frem for en stift med en lille kugle som modhage og din nye piercing bliver mindre irriteret ved dette. Derudover er det stort set umuligt for en næseskrue at falde ud. En anden fordel er, at du ikke skal være bange for stød/slag på næsen. En normal næsestift kan let lave skade inde i næsen, hvis man kommer til at give næsen et ordentlig tryk, så staven går imod selve næsevæggen. Derfor finder du primært kun næseskruer her på BodyMod.dk Shop.

 

Mål på næsepiercingsmykker

Når du får lavet din næsepiercing skal du gøre dig klart om du ønsker en lille diskret piercing eller en mere markant. Det er vigtigt at vide, så din piercer kan rådgive dig korrekt om trådtykkelsesvalg. For vælger du de små, skal du typisk bruge smykker på ca. 0,8 til 1 mm. trådtykkelse. Hvis du går med et ønske om at kunne skifte mellem de små og store smykker, så vælg altid en trådtykkelse på 1,2 mm.
Ved næsepiercinger er der typisk ikke andre mål man skal være opmærksom på. Ved ringe skal man blot vide at for en meget lille ring, skal diameteren være 6 mm. en mellem 8 mm. og store ringe er 10 mm. Vælg dit mål ud fra hvor stor din næse er.

Materialer til en næsepiercing

Vi anbefaler at du holder dig til materialerne kirurgisk stål og titanium. Brug ikke sølvsmykker i din næsepiercing, da du risikerer at få et sort mærke på næsen, som kan være næsten umulig at fjerne igen. Det ligner kort sagt et mørkt modermærke. Så vores råd er simpelt, hold dig fra sølv og brug kirurgisk stål og titnaium.

161 kommentarer til “Næsepiercing”

 • Camilla
  Camilla
  19. april 2013 kl. 19:08

  Hej, jeg er en pige på 13 år. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet sådan en næsepiercing. Men jeg er dog lidt bange for at det kommer til at gøre for nas. Og hvad tænker i/du om at jeg fik sådan en lavet?
  M.V.H Camilla

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. april 2013 kl. 16:29

   Kære Camilla,

   Mange tak for dit spørgsmål.
   Smerten i forbindelse med en næsepiercing er absolut ikke noget du skal være bange for. Det er lynhurtigt overstået og den score kun 2 ud af 10 på smerteskalaen.
   Mht. alderen, så er det underordnet hvad vi synes, for det skal ikke være det som ændre din mening. Piercinger skal gerne være noget man får for sin egen skyld og ikke andres.
   Historisk set så er 13 år dog en ganske normal alder at blive næsepiercet i. I henhold til dansk lovgivning er der heller ikke noget der kan stoppe dig. Du skal blot finde en piercer som vil pierce dig, men de fleste professionelle vil kræve samtykke fra en forældre/værge. Så du skal lige have baglandet med dig :)

   Vi ønsker dig held og lykke med din næsepiercing.

   Svar
 • Amalie
  Amalie
  6. maj 2013 kl. 20:46

  Hvornår må man skifte sin næsepiercing?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   7. maj 2013 kl. 14:09

   Hej Amalie,

   Tak for dit spørgsmål.
   Du bør helst vente ca. 3 måneder før du skifter din næsepiercing. Som et minimum bør din næsepiercing hverken væske, være øm, hævet eller andet når du skifter den, så vent helst til den er færdighelet.
   Vi håber du kan bruge svaret og held og lykke med din næsepiercing.

   Svar
 • Camilla
  Camilla
  9. maj 2013 kl. 13:25

  Halløj. Der står at det er bedst at tage til en professionel, der kan lave den. Men nu er det bare sådan at jeg er vildt bange for nåle :P. Kan man få dem til at lave det med en pistol istedet for?
  Jeg har også tænkt Om det kan hjælpe på smerten, hvis man tager et emla plaster på før piercingen, for jeg er lidt en pivskid hvad smerte angår. Jeg vil vildt gerne have lavet en piercing, men ved i hvor ondt det gør i forhold til at få lavet et almindeligt hul i øret?
  -Camilla :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. maj 2013 kl. 19:18

   Halløj Camilla,

   Tak for din henvendelse.
   Vi vil aldrig anbefale brugen af en pistol. Kanlyerne er langt mere sikre og når det kommer sig til en næsepiercing, er der ingen smerteforskel. Faktisk er en næsepiercing næsten ikke til at mærke, så du har intet at være bange for. Den måler kun 2 ud af 10 på smerteskalen. Med et EMLA plaster tvivler vi på at du overhovedet vil kunne mærke nogen betydelig smerte.
   Smerten kan du sammenligne helt med en almindelig ørepiercing. Det er hurtigt over og man mærker det næsten ikke.

   Held og lykke med den.

   Svar
 • Sima
  Sima
  10. maj 2013 kl. 15:56

  Hej :) Hvor mange år syntes i man skal være for at have en næsepercing jeg er 11 år og ønsker mig en jeg er meget moden af min alder :) hvad syntes i ?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. maj 2013 kl. 10:49

   Hej SIma,
   Vi vil ikke komme med et bud på hvor gammel man skal være. Det kommer helt an på hvilken person man er og ikke midst om ens forældre tillader at man får en piercing. Så første skridt er at tage fat i dine forældre for at høre om de synes du er gammel nok.
   Held og lykke med næsepiercingen

   Svar
 • Rikke
  Rikke
  13. maj 2013 kl. 23:05

  Hej jeg er en pige å 13 år jeg ville gerne have lavet en men er bange for at der går betenelse i, hvor stor er chancen for at der går betenelse i, og hvad skal jeg gøre for at der Ikke går betenelse i?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. maj 2013 kl. 13:10

   Hej Rikke,

   Tak for dit spørgsmål.
   Hvis du følger din piercers anvisninger til rensning, får din næsepiercing lavet professionelt, med sterilt udstyr og ikke en pistol, så er chancen enormt lille. Ja faktisk så lille at du slet ikke bør bekymre dig om det. Der hvor problemerne oftest opstår er når de bliver lavet med pistol eller hvis de ikke bliver renset ordentlig. Så hvis du bare husker at have styr på de forhold, så kan du roligt få dig en næsepiercing.

   Held og lykke med den :)

   Svar
 • Mirjam
  Mirjam
  25. maj 2013 kl. 00:24

  Hej
  Jeg fik lavet en næsepiercing får nogle år siden, hvor jeg fik den skudt i og kan læse flere steder at det ikke var klogt gjort. Mit eneste problem med min næsepiercing er at jeg er blevet sort omkring og kan læse at det er ved brug af forkert materiale, så har skiftet. Men vil bare høre hvad man kan gøre for at fjerne det? Bliver jeg nødt til at tage den ud og få den piercet i stedet for eller?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. maj 2013 kl. 18:38

   Hej Mirjam,

   Tak for dit sprøgsmål.
   Den sorte ring rund om selve piercinghullet skyldes højst sandsynligt en misfarvning fra det sølv-smykker du har haft siddende. Piercingsmykker af sølv er altid en dårlig idé, da det blandt andet kan være skyld i en misfarvning af huden. Bl.a. derfor finder du heller ingen smykker lavet af sølv her i shoppen.
   Desværre er der ikke meget man kan gøre ved sådan en misfarvning. Det er ikke meget andet du kan gøre end at vente og så skubbe lidt ekstra når du er i bad. For når huden er misfarvet på den måde som du oplever det, så skal du vente på at nye hudceller dannes og bliver skiftet ud med de gamle der er misfarvet. Så f.eks. noget facescrub sæbe er noget af det bedste du kan bruge, men forvent at det kommer til at tage lang tid.
   Så der er ingen grund til at få den genpiercet, det er bare at væbne sig med tålmodighed.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Gaby
  Gaby
  28. maj 2013 kl. 00:24

  Hvor gammel skal man være for ar få en piercing i næsen? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. maj 2013 kl. 13:26

   Hej Gaby,

   Der er ingen officiel aldersgrænse, når det kommer til piercinger. Men langt de fleste piercere har deres egne aldersgrænser, så du bliver nødt til at tage fat i den piercer der skal lave den, for at kende aldersgrænsen. Ofte ligger den dog på 15 år uden en forælder.

   Svar
 • Viktor
  Viktor
  28. maj 2013 kl. 17:30

  Hey. Jeg har undret mig, over hvor smertefuldt det er. Af få lavet en næse piercing med pistol, hvis med nål kun er 2 ud af 10.
  Kan det samligenes med f.eks en septum. ?

  På forhånd, tak :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. maj 2013 kl. 18:44

   Hey Viktor,

   De fleste som får det lavet med pistol vil nok nærmere beskrive det som ubehag, frem for smerte når de bliver lavet med pistol. Smerten fra en pistol kommer nemlig først senere, når man skal have selve piercingen til at hele. Det er oftest ret så kompliceret når den laves med pistol. Derfor kan det altid anbefales at man får den lavet med nål/kanyle ved en piercer.
   Med andre ord kan det ikke sammenlignes med en septum piercing. Men du kan læse mere om septum piercing her.
   Held og lykke med det...

   Svar
 • S. B.
  S. B.
  28. maj 2013 kl. 19:55

  Hej Bodymod. Min veninde og jeg vil rigtig gerne have lavet os en næsepiercing, ved i hvad sådan en koster? både septum og næsefløj, skudt i/piercet (-:

  Hilsen Sigrid og veninde

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. maj 2013 kl. 12:26

   Hej S. B.,
   Det kan vi ikke svare på, da ikke alle piercere har samme priser. Så tag kontakt til den piercer der skal lave den, for at høre om prisen. Nogle piercere kører også med mængderabatter, så det bliver billigere jo flere piercinger man får lavet.
   Få aldrig skudt piercingerne i med en pistol. En pistol er ikke steril og penetrerer ikke huden lige så godt som en rigtig piercingnål.

   Svar
 • Liselotte
  Liselotte
  1. juni 2013 kl. 17:02

  Hej.
  Jeg undre mig over hvorfor i/du skriver så mange dårlige ting om st få næsepircing skudt i.
  Jeg har selv for 2 uger siden fået en skudt i og jeg har ingen problemer med det og det var ikke kompliceret på nogle måde. Der gik mindre end 2 min fra jeg var i butikken til jeg var ude igen. Og det at smerteskalaen kun er på 2 ud af 10 det kan i aldrig vide. For smerterne er forskellige fra person til person. Og jeg vil helst foretrække at man får de. Skudt i og ikke kun med nål da det at få skudt den i er hurtigere og så går smerterne også hurtigere over istedet for at trække tiden ud med en nål.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. juni 2013 kl. 21:44

   Hej Liselotte,

   Dejligt at høre at du er glad for din næsepiercing.
   Der er mange dårlige ting ved at få skudt piercinger i. Det er et faktum og ikke en påstand. Derfor skriver vi som vi gør.
   Smerteskalen er ikke bare noget vi slynger ud fra vores egen fantasi. Vi har vores smerteskaler ud fra spørgeskemaer og i dette tilfælde blev 2 ud af 10 altså gennemsnittet.
   Men at du er glad for din piercing er jo bare godt for dig. Vær glad for det.

   Svar
 • Amanda
  Amanda
  1. juni 2013 kl. 19:57

  Hej jeg fik lavet en næsepiercing Idag, en ring.. Har fortrudt det SÅ meget og skal bare ha den ud hurtigst muligt .. Hvordan fjerner jeg den? Med en tang eller?? Og har haft den i et døgn, kommer der et tydeligt ar eller mærke :'(?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. juni 2013 kl. 21:47

   Hej Amanda,
   Tak for dit spørgsmål.
   Hvis din næsepiercing er lavet hos en piercer med en ring, så skal kuglen højst sandsynligt bare "poppes ud". Pres en negel ned mellem kuglen og ringe og den vil hoppe ud. Derefter kan du blot tage ringen ud. Hvis den er lavet med pistol, så prøv at twiste ringen. Så bør en åbning komme til syne og du kan tage ringen ud. En tang bør være overflødig, uanset hvordan du har fået den lavet.
   Husk at du forsat skal rense din næse, som om at du stadig have piercingen i. Det er meget vigtigt, hvis du ikke vil have et grimt ar efter den.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Freja
  Freja
  13. juni 2013 kl. 12:56

  Hej BodyMod :D Jeg er 13 år gammel og har tænkt rigtigt meget over at få lavet en næsepiercing. Jeg er 100 % sikker på at den skal laves med nål for det lyder bedst :) Jeg har massere piercinger i ørene, men er bange for at det i næsen gør meget ondt :/ SKAL have den lavet og overvejer at bruge det der bevøvelsesplaster, er det en god ide? Når jeg har fået den lavet, kan jeg så skifte den selv? :o Håber meget at i vil opløse min tvivl XD

  P.s. rigtig god artikel, den har gjort mig lidt mere rolig

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. juni 2013 kl. 17:04

   Hej Freja,

   Tak for dit spørgsmål.
   Det lyder til at du har truffet dig en fornuftig beslutning mht. brugen af en nål til din piercing. Husk at vælge en dygtig piercer som ved hvad han/hun gør.
   Næsepiercinger scorer kun 2 ud af 10 på vores smerteskala, hvilket må siges at være utrolig lavt. Så brugen af et bedøvelsesplaster vil tvivlsomt have nogen effekt overhovedet. Hvis den har, så er det nok kun en placeboeffekt.
   Når du har fået den lavet og den er færdighelet, vil du kunne skifte smykket selv uden større problemer. Få din piercer til at skrive ned hvilke mål han/hun har piercet dig med og få pierceren til at vise dig hvordan man skifter smykket. Så er du godt rustet til at gøre det selv i fremtiden.
   Vi håber det har opløst tvivlen og tak for de rosende ord.

   Svar
 • Ann-Sofie
  Ann-Sofie
  16. juli 2013 kl. 23:04

  Hej! Jeg vil rigtig gerne have en næsepiercing, men har et par spørgsmål omkring det:
  Jeg skal på ferie d. 22. kan jeg godt få den lavet inden, eller er det en dum idé?
  Kan man få lavet en ring med det samme i stedet for en sten?? :)

  Håber i vil svare

  Mange hilsner fra Ann-Sofie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. juli 2013 kl. 20:31

   Hej Ann-Sofie,
   Det er en dum idé at få den lavet inden du skal på ferie, da du med stor sandsynlighed vil bade i både klor- og havvand, som er smækfyldt med bakterier. En nylavet piercing har brug for ro til at hele ordentligt op. Kommer der først fremmede bakterier ind i piercingen, er der stor chance for at du vil få betændelse i den. Så vent til du kommer hjem fra din ferie.
   Mht. smykkevalg, så kan du sagtens få den lavet med ring.
   God ferie :)

   Svar
 • Rose
  Rose
  6. august 2013 kl. 02:07

  Hej BM..
  Jeg går her og overvejer om jeg skal anskaffe mig en næsepiercing..
  Jeg har bare lige nogle spørgsmål til det..
  1. Kan man godt bruge facescrub når man lige har fået en? tænker lidt om de små korn der er i scrubben kommer ned i hullet eller noget..
  2. Hvornår er den færdighelet? hvornår må man tage den ud?
  3. Jeg rider, og har min egen hest.. Det er tit støvet der hvor jeg arbejder (med heste), og tænkte om det kan give større chance for betændelse?
  4. Hvor meget fylder det inde i næsen? er det underligt at have derinde? Det lyder som om at det er bedst med en skrue? Hvordan foregår det?
  Mvh. Rose Gansler
  ps. god sommer..

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. august 2013 kl. 13:34

   Hej Rose,
   1. Nej, du skal holde alt væk fra din nye piercing, herunder makeup, parfume, hårspray og også din facescrub.
   2. Det er forskelligt fr person til person, men se infoen i den grønne boks øverst på siden. Du må skifte når den er helet.
   3. Ja, der er større chancer for betændelse, når støvet flyver rundt i luften. Et plaster kan muligvis hjælpe med at nedsætte risikoen for betændelse.
   4. Det kommer helt an på dit valg af smykke. Vælger du f.eks. en næseskrue, er staven ofte mellem 6 og 10 mm. lang. Så har du en tynd næsevæg og bruger du en næseskrue der er 10 mm. lang, så vil den fylde lidt ja.

   Svar
 • Pia
  Pia
  8. august 2013 kl. 13:33

  Hej...
  Er det muligt at få en næsering hvor stavlængde er over 8 mm måske 12 mm ! Det skal ik være en rund men lige næsering...
  Hilsen Pia

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. august 2013 kl. 22:30

   Hej Pia,
   Det er desværre ikke noget vi har. Umiddelbart kan vi heller ikke få det hjem, da vores producenter ikke laver dem længere.

   Svar
 • natasja nielsen
  natasja nielsen
  8. august 2013 kl. 19:11

  Hej jeg er en pige på 11 år. jeg har i rigtig lang tid godt kunne tænke mig en næsepiercing. men vil først have den nu hvor jeg er blevet lidt ældre.
  hvad gør mindst ondt at få lavet piercingen med nål/pistol?
  jeg går til fodbold og hvad gør man så med piercingen når jeg skal til træning?
  jeg sover lidt uroligt skal jeg så tage et plaster på når jeg sover?
  jeg har svømning må jeg godt komme i klorvand i helningsperioden?
  gør den mere ondt end en hul i øret?
  er jeg gammel nok, jeg har fået tilladelse af mine forældre?
  jeg har søgt meget på internettet efter butikker nær skagen hvor de laver næsepiercinge?r
  håber du kan hjælpe mig med min tvivl?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. august 2013 kl. 22:57

   Hej Natasja,
   Når du spiller fodbold tager du et lille stykke plaster på og så er du ekstra opmærksom på at din piercing ikke bliver stødt/ramt af andre.
   Når du sover, vil du automatisk ligge på den side af hovedet der gør mindst ondt. Har man brækket en arm, ligger man også automatisk på den side hvor armen ikke er brækket. Det sker helt af sig selv, så det skal du ikke være bange for.
   Svømning skal du holde dig fra. Klor er generelt en bakteriedræber, men svømmehaller er dog en stor bakteriebombe
   Vi ved ikke om der er nogen i Skagen der laver piercinger, men ellers er House Of Art i Frederikshavn. Det er ikke nogle vi har erfaringer med.
   Om du er gammel nok er lidt svært at vurdere, men umiddelbart vil vi sige nej. Du går for meget op i smerten og har ikke undersøgt området grundigt nok. En næsepiercing (og alle andre piercinger) har bedst af at blive piercet med en nål, da en pistol ikke er steril og samtidig flækker huden, frem for at lave et pænt rundt hul. Dette er også nævnt op til flere gange i svarene herover.
   Gør op med dig selv om smerten spiller så stor en rolle, det er jo trodsalt kun få sekunder smerten (som er meget lille ved en næsepiercing) varer. Gør den det, bør du vente med at få den lavet.

   Svar
 • lærke
  lærke
  22. august 2013 kl. 17:57

  Kan man godt få en ring i med det samme? Eller skal man starte med en næseskrue?
  Og er det muligt at blive bedøvet, ved godt at der lyder åndssvagt, men er sindsyg bange for nåle!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. august 2013 kl. 18:05

   Hej Lærke,

   Du kan godt få en ring i, ja. Og nej, du kan desværre ikke blive bedøvet.
   Men så slemt er det heller ikke ;)

   Svar
 • Sandie
  Sandie
  1. september 2013 kl. 21:15

  Hej. Jeg kunne godt tænke mig en næsering - jeg er så meget i tvivl om hvilket str i mm. jeg skal vælge? Jeg har det man godt kan kalde, en mellem næse. jeg vil bare gerne have den skal sidde lidt tæt. da jeg syns det er flottest. Hvordan kan man måle piercingen ud fra næsen? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2013 kl. 01:06

   Hej Sandie,

   Med de sparsomme oplysninger du giver os her, vil vi skyde på at at du skal bruge en 6 eller 8 mm. ring. Hvilken kommer an på hvor langt dit hul er placeret fra enden af næsen. Så prøv at bestille et par ringe til din næsepiericng i forskellige mål og se hvilken der passer dig bedst. De koster kun fra 19,- kr. pr. stk. og så er du sikker på at finde frem til den størrelse du bedst kan lide. Du finder ringene her.

   Svar
 • Glennie
  Glennie
  5. oktober 2013 kl. 23:42

  Hej.

  Jeg vil gerne have en næsepiercing, men som en ring.
  Er det muligt at få sådan en i fra starten, når piercingen skal laves?

  Mvh Glennie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2013 kl. 17:41

   Hej Glennie,
   Ja, det er muligt, det kræver dog bare at din piercer tilbyder det. Gør pierceren ikke det, kan der købes næseringe her på webshoppen. Du skal bare kende målene på din piercing, men dem kan din piercer oplyse dig om :)
   Held og lykke med at få den lavet.

   Svar
 • Nanna
  Nanna
  19. oktober 2013 kl. 23:33

  Det her måske et lidt dumt spørgsmål.. Men jeg bruger en næsespray hver dag, pga allergi.
  Er det så muligt at få lavet en næsepiercing, eller vil det give problemer i helingsperioden?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. oktober 2013 kl. 16:49

   Hej Nanna,

   Det er nu ikke et dumt spørgsmål, men desværre et spørgsmål hvor vi ikke kender det korrekte/komplette svar. Derfor har vi måtte søge os frem til svaret og generelt er der lidt delte meninger om det. De fleste ude på det World Wide Web, mener dog at det vil være ok at bruge en næsespray, så længe at du husker at sprøjte højt oppe i næsen og ikke rammer din piercing. Husk at skylle din piercing efter, både indvendig og udvendig, efter hver gang du har brugt din spray. Hold også din spray ren og spørg for at du ikke kommer til at "pille" ved din piercing eller ramme den unødigt med din spray.
   Konsulter dog din piercer og evt. læge inden du vælger at få en næsepiercing lavet.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Nanna
  Nanna
  22. oktober 2013 kl. 18:27

  Tak for hurtigt og godt svar!

  Svar
 • Anna
  Anna
  29. oktober 2013 kl. 12:25

  Jeg vil gerne have lavet en næsering, problemet er bare at mit arbejde kun tillader stud. Hvor lang tid går der før at jrg kan have næsering i og så bare skifte til stud når jeg skal arbejde (2-3 gange om ugen)?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   30. oktober 2013 kl. 17:01

   Hej Anna,

   Når der du ønsker at skifte så ofte som du beskriver, vil vi anbefale at du venter til den er færdighelet. Dvs. at du bør give din næsepiercing ro i de første 3-4 måneder.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Emma
  Emma
  9. november 2013 kl. 19:41

  Hej!
  Jeg fik i lørdags d. 2 november lavet en næsepiercing. Jeg er enorm glad for den, men jeg har desværre nogle problemer...
  (Det skal siges, at jeg fik lavet den hos en piercier, men jeg fik den skudt i.)
  Jeg fik besked på at rense den to gange dagligt, med klorhexidin, og kun klorhexidin. Nu begyndte problemerne så..
  I starten opdagede jeg noget sort, ved selve stenen, og vidste ikke hvad det var, og jeg er enormt øm, hvis jeg rynker på næsen, eller gaber :-( Og det er jeg meget ærgerlig over... En dag, da jeg skulle rense den igen, røg den ud.. Og selve stangen, som sidder inde i næsen var helt sort... Og jeg kan ikke få det væk.. Og jeg er stadig mega øm, når jeg rynker på næsen, og jeg er begyndt at tænke på, om det er infektion, så jeg gik ned til ham, tirsdag, og han mente at der ikke var noget.. Men jeg er, igen meget øm! Og det er blevet værre...
  I går (fredag) var jeg øm, som jeg plejede, men den røg ud igen, da jeg skulle rense.. Og jeg ved godt, at det gør selve hullet irriteret, men jeg vil ikke af med min ellers skønne piercing!!!
  Og selvfølgelig idag, lørdag d. 9 november, tog jeg den ud, fordi jeg ville vide, hvorfor jeg er så øm.. Så jeg mærkede rundt om hullet, og jeg kunne mærke en stor knude, og der kom lidt blod, og flydende væske ud af hullet, da piercingen var ude. Og nu gør piercingen, at den sidder fast, så jeg skal hive lidt i den, for at rense den ordentligt. Og når jeg renser piercingen, lader jeg den sidde i hullet... Men kan I fortælle mig, hvad der er galt med denne piercing? Jeg vil igen tilføje at stangen/sticken er sort, og jeg er øm, eller nogle gange meget øm, når jeg rynker på næsen, eller gaber!

  Hvad kan jeg gøre?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   12. november 2013 kl. 10:59

   Hej Emma,

   Vores råd til dit problem er meget enkle.
   Skift piercer, og gør det hurtigt.
   Hvis din piercing let kan falde ud og den er lavet med en pistol er det, efter vores opfattelse, ganske enkelt ikke en særlig professionel piercer du har dig.
   Skift piercer og få den nye piercer til at isætte en ring der enten ikke kan falde ud eller en næseskrue i.
   Forlang ved din nye piercer, at han/hun isætter et smykke der lige er kommet en tur igennem en autoklave og piercingsmykket skal være lavet af titanium.
   Bed også din nye piercer tage et kig på din "byld". Han/hun kan måske få den presset ud, så en forsvinder.
   Derudover vil vi også anbefale at du skifter renseteknik. Du kan få tilsendt en gratis renseguide her.

   Vi håber at du kan bruge svaret og vi ønsker dig alt held og lykke med din nye næsepiercing.

   Svar
 • Anne
  Anne
  24. november 2013 kl. 23:30

  Hej Bm!
  Tusinde tak for at have skrevet dette indlæg! Det hjalp mig en masse!
  Vil gerne få lavet en næsering snart.
  Men kan jeg tage sol mens den er i?
  På forhånd tak!
  Mvh Anne

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. november 2013 kl. 12:45

   Det er da dejligt at høre Anne.
   Ja du kan godt tage sol imens du har en næsepiercing i. Du bør dog vente med at tage sol i perioden hvor din næsepiercing heler, om end ikke bare overfladeheler. Så hold dig gerne fra sol i gerne en måned efter du har fået den lavet, men gerne længere naturligvis.
   Vi håber svaret kan bruges og held og lykke med den.

   Svar
 • marie
  marie
  25. november 2013 kl. 16:34

  jeg fik lavet næsepiercing for omkring 4 uger siden og der jeg var i svømmeland blev den revet ud uden der skete noget med såret men jeg kunne ikke finde Piercingen igen jeg har så fået købt en ny og fået sat den i. Men den er begynd at hævet. Jeg har ranset piercingen i et par dage nu både morgen og aften. Den er ikke øm men det er lige som om det er en bule og den er rød:(
  har i en idee hvad jeg skal gøre

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. november 2013 kl. 10:35

   Hej Marie,

   Tak for dit spørgsmål.
   Du bør opsøge din piercer hurtigst muligt og få ham/hende til at presse din lille bule ud. Det er sandsynligvis en samling væske under huden, som kan fjernes igen hvis du handler hurtigt. Hvis ikke, vil bulen muligvis blive permanent. Så op på cyklen og ned til piercernen med dig. Held og lykke med den.

   Svar
 • Marie
  Marie
  26. november 2013 kl. 14:11

  Jeg har som sagde renset den og den er begynd at blive mindrer så som i siger skal jeg opsøge min piercer. Skal jeg stedi gøre det

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   27. november 2013 kl. 17:30

   Vi vil forsat anbefale at du opsøger din piercer for at få yderlig hjælp.

   Svar
 • Pernille
  Pernille
  1. december 2013 kl. 11:42

  Kære Bodymod!
  For en lille måned siden, fik jeg en næsepiercing skudt i, hvor stangen var en ørering.
  Nu har jeg fået en ørering i næsen, som er bukket, som en stump vinkel. Problemet er, at på dag 2, røg piercingen ud, med et uheld. Og siden da, er det gået dårligere, og dårligere. Jeg har pillet meget ved piercingen, og den er røget ud flere gange, ved uheld.

  Nu er det bare sådan, at jeg har købt en af jeres renseprodukter, som jeg er glad for, og har brugt det i to dage indtil videre. (Det skal siges, at da jeg lige fik min næsepiercing, sagde pierceren at den skulle sidde i, i 14 dage, og derefter få sat en ny i, hvilket vi så har gjort.)
  Jeg har haft min nye piercing i, i ca. 3 uger, og det har gået både op og ned. Nu er mit problem så opstået, jeg er meget hævet på indersiden af min næse, hvor piercinge-stangen sidder. Og der sidder noget gult/grønt om stangen, og jeg er lidt øm. Hvad kan jeg gøre for, at slippe af med betændelsen? For jeg vil så gerne beholde min piercing! Det skal også lige siges, at nu hvor jeg har betændelse, gør det en smule ondt, hvis jeg rynker på næsen. Men den første uge efter jeg fik den nye ørering i, var jeg ikke øm...
  Jeg har tænkt mig at ønske mig en næsepiercing, som ligner lidt en fiskekrog, så den slet ikke kan ryge ud af næsen, men jeg er bare lidt nervøs for, om jeg overhovedet kan få den i, når jeg har den bule på indersiden af næsen, og der er lidt gult/grønt... Jeg er dog ikke rød på ydersiden af næsen..

  Så her er mit spørgsmål til jer:
  Hvad kan jeg gøre for at fjerne min betændelse, og ømheden?

  Mange hilsner Pernille.
  P.S, det produkt jeg har købt på jeres hjemmeside, er en spray, med Alt-I-En aftercare piercingrenser...

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   5. december 2013 kl. 11:51

   Hej Pernille,

   Det er med lidt ambivalente føleleser at jeg læser din tekst, for du vil umiddelbart din næse det bedste, men samtidig får du den lavet med en pistol og går imod alle kunstens regler mht. efterpleje. En piercer med respekt for sig selv bruger ikke pistoler til at pierce med - Der er for mange farer forbundet med pistoler, da de ikke kan steriliseres og samtidig flækker huden i stedet for at lave et pænt hul som en nål laver.
   Et smykke falder umiddelbart heller ikke bare ud af sig selv, med mindre det ikke passer i målene - Af samme grund bør du bruge et smykke der er beregnet til næsen og ikke til ørene. Materialet på dit øresmykke har også meget at sige i helingsperioden. Er det f.eks. et gammelt smykke, som ikke er lavet af titanium kan det give problemer.

   Så for at gøre det kort, så bør du starte med at opsige din piercer, for at få vedkommende til at kigge på den. Dernæst skal der skiftes fra ørering til et næsesmykke, som du kender materialet på. Gå efter titanium for at være på den sikre side. Dernæst skal du holde dig fra den, med mindre det er nødvendigt at pille ved den. Rens den to gange om dagen med det aftercareprodukt du har købt.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  14. december 2013 kl. 23:38

  Hej Bodymod.
  Jeg fik for omkring 2 måneder siden lavet en næsepiercing i højre side. Nu har jeg opdaget at lige omkring min piercing, lige hvor hullet er blevet lavet, er der en lille hvid bule. Der gør ikke ondt eller er rødt eller noget andet, der er bare den der lille hvide bule lige ved siden af hullet. Hvad er det?
  Håber i kan give mig svaret.
  Cecilie.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. december 2013 kl. 13:24

   Hej Cecilie,

   Den lille hvide bule kan være en lille samling væske under huden. Du bør forsøge at presse den ud og hvis det ikke er dig muligt, bør du opsøge din piercer og få hjælp der. Hvis du lader den sidde for længe vil den højst sandsynlig blive permanent, så du bør gøre noget ved den hurtigt hvis du vil have den væk. Men farlig er den nu ikke.
   Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med den.

   Svar
 • Maria
  Maria
  22. december 2013 kl. 02:01

  Hej Bodymod.
  Jeg fik skudt en næsepiercing i for godt 3 ugers tid siden. Jeg fik at vide, at jeg helst ikke skulle skifte den før der var gået 3 uger, men da der jo ikke er lås på, blev den ved med at falde ud og jeg skiftede den derfor til en normal bøjet stang 1,5 - 2 uger efter jeg fik den lavet.
  I mellemtiden prøvede jeg dog at, skifte den til en ring, hvilket nok var en dum ide. Denne havde jeg i, i 24 timer, men endte med at tage den ud og skifte til den bøjede stang, pga. Irritation. Den jeg har haft i siden (i en uges tid) er lavet af sølv, og jeg har ikke oplevet nikkelallergi før, så kan ikke se det skulle være problemet...
  Her de sidste par dage har jeg nemlig lagt mærke til en slags "hudbobble" der ser ud til, at komme ud fra hullet og lægge sig under piercingen. Hullet væsker lidt og kan godt bløde en lille smule hvis jeg piller ved den, for at se hvad denne "hudbobble" er for noget. Hvis jeg trykker fra indersiden af næsen kan jeg på en måde skubbe den mere ud, og jeg har ikke rigtig nogen følelse i den.
  Min søster fik lavet en samme sted i starten af august. Hun har også fået denne underlige "hudbobble" med tiden. Hendes er dog helet, nok uheldigvis blevet permanent og ligner almindelig hud nu, hvor min er rød/lilla, men dog ikke yderligere øm.
  Jeg har fået at vide at man helst skal bruge det der saltvand til rensning, men der hvor jeg fik den lavet, sagde de at klorhexidin til huddesinfektion 2 gange dagligt ville være fint, så det er det jeg har brugt.
  Burde jeg tage den ud, eller er der noget jeg kan gøre for at få denne "hudbobble" væk? Og hvis jeg tager den ud, hvad skal jeg så gøre for, at denne "hudbobble" ikke bliver permanent?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. januar 2014 kl. 17:23

   Hej Maria,

   Se dine problemer er nok kommet af flere grunde. Men her er de typiske.
   Idet du har fået din næsepiercing lavet med en pistol og ikke hos en professionel piercer, har du udsat dit øre for mere traume end nødvendigt. Det giver hurtigt komplikationer. Derudover oplyser du har du flere gange har oplevet at miste smykket. Det er helt klart med til at forlænge helingsperioden drastisk. En professionel piercer, ville have isat en næseskrue og ikke en stav, idet en næseskrue ikke kan falde ud. Du kan læse mere om næseskruer her og bestille dem her. Vi vil anbefale at du skifter til en næseskrue af titanium hurtigst muligt, så du undgår yderlig problemer på den konto. Sidst men ikke mindst er du blevet anbefalet at rense med klorhexidin. Det er også et ok rensemiddel, men når det bruges over længere tid kan det have en negativ virkning. Rådene fra FPP og APP (De professionelles pierceres organisationer) er at du bør rense med en PH-netural sæbe og isotonisk saltvand.
   Du kan læse mere om hvordan man bør rense sin piercing i vores gratis guide. Du kan få vores gratis piercingrenseguide tilsendt her.
   Mht. din lille bobbel, så er det almindeligt at få disse når man oplever problemer med sin piercing. Her vil specielt isotonisk saltvand være godt. Når du renser den med dine nye plejeprodukter, så prøv at presse på din lille bobbel fra tid til anden og se om du ikke kan få den udlignet igen. Kan du ikke, vil vi anbefale at du søger til en professionel piercer for hjælp. For gør du ingenting, vil din også ende med at blive permanent.

   Vi håber rådene kan bruges og vi ønsker dig alt held og lykke med din næsepiercing.

   Svar
 • Simone
  Simone
  8. januar 2014 kl. 00:13

  Hej :)
  Jeg har længe overvejet en næsepiercing men er meget bekymret for infektion .

  I hvor lang tid efter piercingen er lavet må man ik bruge makeup.
  Jeg har eksem så jeg er afhængig af at bruge creme i ansigtet hver dag hva ville det betyde for min piercing ?
  Knus Simone

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. januar 2014 kl. 16:11

   Hej Simone,
   Vi fraråder brugen af makeup omkring piercingen i hele helingsperioden.
   Mht. din creme for eksem, må vi være dig svar skyldig, da vi ikke kender til indholdet i cremen. Tag den evt. med til den piercer der skal lave den, så kan du få et mere brugbart svar.
   Held og lykke med piercingen

   Svar
 • Charlotte Kihl-Plambek
  Charlotte Kihl-Plambek
  13. januar 2014 kl. 00:19

  Hejsa!
  Jeg fik lavet en næsepiercing for 3 uger siden. Jeg har ikke haft de store problemer med den, men jeg har haft svært ved at vende mig til at have et fremmedlegeme i næsen og har derfor haft lidt svært ved at lade være med at pille ved den/gnide næsen. De sidste par dage har jeg så fået en rød boble af blod lige ved siden af piercingen. Jeg formoder, at det er betændelse, fordi jeg ikke har kunne ladet være med at pille ved den. Jeg har fjernet boblen et par gange men den kommer igen med det samme. Forsvinder den efter nogen dage, hvis jeg blot vasker den med piercingsæben, som jeg fik af min piercer og drypper det med klorhexidin et par gange om dagen?? Er det en dårligt ide at fjerne boblen, når den opstår?
  Mvh. Charlotte

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. januar 2014 kl. 14:47

   Hejsa Charlotte.

   Punkt 1 må være at du får styr på dine fingre og lader din næsepiercing få ro!
   Derudover skal du forsætte behandlingen af din piercing med den sæbe du fik fra din piercer.
   Du bør forsat fjerne boblen. Ellers risikere du at den bliver permanent.
   Hvis boblen bliver ved med at komme igen, bør du skifte renseteknik og i så fald bør du kontakte din piercer for nye råd. Hvis det ikke er muligt, kan du også få tilsendt vores gratis renseguide her.
   Så skulle der komme fint styr på den :)

   Held og lykke med din næsepiercing.

   Svar
 • Sara
  Sara
  19. januar 2014 kl. 23:15

  Hej Bodymod!

  Min næsepiercing (en stav) blev revet ud, da den sad fast i mit tørklæde, hvorefter den faldt ud da jeg sov. Jeg har nu sat en ring i (da jeg ikke kunne finde staven igen).
  Min næsepiercing er lidt blodig, rød og øm i indgangshullet. Jeg tænker selv, at det skyldes udrivningen af den – og at såret (der stadig helede) blev revet op igen, så det nu svarer til, at den lige er blevet skudt i og skal hele forfra.
  Jeg vil høre om min teori lyder sandsynlig, eller om det er mere alvorligt og jeg derfor skal søge professionel hjælp.

  Bonus info: Jeg fik den skudt i d. 3. december. Jeg har haft lidt problemer med betændelse (der sidder en ”rund kugle” på indersiden af min næse + når jeg har renset piercingen, og skubbet den lidt frem og tilbage, er der kommet noget gult snask med op) og en forhøjning rundt om indgangshullet. Jeg har før skiftet til en ring, hvor indsætningen af den også rev såret op pga. at ringen var svær at få igennem samt svær at lukke, hvilket medførte, at der blev revet i næsefløjen og skubbet frem og tilbage hele tiden (her var der især meget gult snak, der fulgte med under rensningen, når ringen blev skubbet frem og tilbage).

  Hilsen Sara

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. januar 2014 kl. 10:51

   Hej Sara.

   Din teori lyder meget sandsynlig. Vi vil anbefale at du starter et rensningsforløb, som da du lige fik den lavet.
   Så burde det gå i sig selv igen. Skift evt. til en næseskrue, da disse ikke kan blive revet ud og er mere skånsomme for hullet når de tages i og ud.
   Held og lykke med den

   Svar
  • Sara
   Sara
   22. januar 2014 kl. 00:08

   Hej igen!
   Hver gang når jeg renser min næsepiercing (både morgen, midt på dagen og aften) er den nærmest "groet fast" pga. af en sårskorpe (tror jeg). Det gør ondt at rive den løs (ved at skubbe ringen frem og tilbage). Og det bløder hver gang. Er det naturligt? Sidste gang min piercing skulle hele, groede den ikke fast på samme måde (hvilket er årsagen til, at jeg er blevet bekymret).

   Hilsen Sara.

   Svar
   • BodyMod.dk Shop
    BodyMod.dk Shop
    24. januar 2014 kl. 17:48

    Hej igen Sara,
    Prøv at skrue lidt ned for antallet af gange du renser den om dagen til to gange. Derudover bør du muligvis skifte renseteknik. Jeg kan se at du har fået tilsendt en kopi af vores renseguide, bruger du renseteknikkerne fra den?
    Hvis ikke, så se at komme i gang. Hvis du gør, så giv din næsepiercing et "bad" i isotonisk saltvand inden du renser den, for at løsne op for sårskorperne. Din saltvand må meget gerne være lunken når du benytter den.
    Held og lykke med den :)

    Svar
 • Sofia
  Sofia
  25. januar 2014 kl. 11:52

  Hej. Jeg fik lavet en næse piercing for ca 2 et halvt år siden. Der er ikke betændelse i, eller nogle problemer, så længe jeg ikke skifter den.. Når jeg vil skifte den gør det mærkelig nok ret ondt, både at tage den ud og i igen. Det er som om at den ikke er groet rigtig sammen? Og det mener jeg ikke rigtig giver nogen mening. Jeg går på en gymnastik efterskole, hvor jeg skal have den ud til hver opvisning. Det er lidt et problem, da jeg er bange for at den skal gro sammen, og så gøre det bare rigtig ondt at tage den ud. Hvad kan jeg gøre?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. januar 2014 kl. 10:17

   Hej Sofia,
   Efter 2 et halvt år, burde den være helet. Men hvis du tager den ud og i konstant, kan du irritere den så meget at den bliver øm.
   Gør op med dig selv om det kan betale sig at have en næsepiercing, når den skal pilles ud så tit at det bliver et problem, for der er ingen mellemvej.

   Svar
 • Emilie
  Emilie
  10. februar 2014 kl. 00:48

  Hej Bodymod
  Jeg fik skudt min næsepiercing i for nogle år siden og har haft ring i det meste af tiden. Nu er min spørgsmål så: Hvis jeg tager den ud, vil hullet hele eller vil det være synligt for altid? :)
  - Emilie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   10. februar 2014 kl. 10:01

   Hej Emilie,
   Ar heler konstant, så det vil blive mindre synligt med tiden. Hvordan det ser ud ved dig kan vi ikke svare på, det må tiden vise, når du piller den ud :)

   Svar
 • Emilie k
  Emilie k
  17. februar 2014 kl. 12:19

  Hej jeg har tænkt på at få lavet en pircing i næsen. Men før jeg gør det kunne jeg godt tænke mig at vide om man kan ændre fra en næseskrue til en ring?
  Kh emilie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. februar 2014 kl. 14:38

   Hej Emilie,
   Det kan du sagtens. Så længe tykkelsen på smykket er den samme på næseskruen som den er på ringen (eller omvendt) :)

   Svar
 • Emilie D
  Emilie D
  22. marts 2014 kl. 16:11

  Hej BodyMod.

  Jeg er 15 år, og jeg overvejer at få lavet en pircing i næsen. Jeg vil gerne have en ring i hvis jeg skal have det lavet, men kan jeg godt få en ring i med det samme, når den er lavet, eller skal jeg have en sten eller noget i først? :-)

  Tak på forhånd!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. marts 2014 kl. 16:00

   Hej Emilie,
   Du kan sagtens få en ring i med det samme, det er intet problem. En ring er også lidt lettere at rengøre, da man kan dreje den rundt.

   Svar
 • Shakiba
  Shakiba
  10. april 2014 kl. 20:11

  Hej
  Mit spørgsmål er at jeg har lavet min næsepicering med ørepistol,og nu bliver helt bange når jeg læser at man kan blive smittet!!!!men nu er det dag 2 og jeg har fået røde mærke i min næse(indefra)er det farligt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   11. april 2014 kl. 17:54

   Hej Shakiba,
   Hvor har du læst at man kan blive smittet? Og smittet med hvad? Muligvis forstår jeg bare ikke dit spørgsmål, men umiddelbart kan du ikke blive smittet med noget som er livstruende.
   Den eneste forskel på en pistol og en piercingnål er, at pistolen flækker huden og nålen laver et pænt hul. Man skal beregne en længere helingstid hvis der er blevet brugt pistol, da kroppen har taget mere skade end hvis den blev piercet med en nål. Samtidig er chancerne for betændelse højere, da pistolen ikke har været steril.
   Har jeg ikke forstået dit spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive igen.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  12. april 2014 kl. 14:58

  Hej.
  Jeg har gået lidt og overvejet, om jeg skulle få en næsepicering i næsefløjen Jeg er bare bange for, når jeg ikke vil have den mere, om man så stadig kan se den har været der, altså mht. hullet eller et ar? og om det nogensinde går væk?
  Jeg læste også noget med, at der hurtigt kommer betændelse i, hvis man bader i saltvand. Men er det kun i helningsperioden, eller er det altid? Og hvad når man bliver forkølet?
  Tak på forhånd.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2014 kl. 11:23

   Hej Cecilie,
   Man vil for det meste altid kunne se et meget lille hul, når man tager sit smykke ud. Hvor tydeligt det er, er dog forskelligt fra person til person.
   Man skal holde sig fra at bade i saltvand (og klor for den sags skyld) i helingsperioden. Efter helingsperioden kan du sagtens bade.
   Forkølelse har intet at sige. Vi anbefaler dog ikke at man bliver piercet, hvis det løber ud af næsen på en - Vent til forkølelsen er væk :)

   Svar
 • Ninna
  Ninna
  17. april 2014 kl. 22:39

  Hej! ☺️
  Jeg er 16 år og vil enormt gerne have en næsepiercing. Men jeg er simpelthen så bange for om jeg vil få betændelse, eller om jeg som nogle af de andre skriver, får en slags "bobbel" ved piercingen.
  Nå men, hvis man nu har en næsepiercing, giver det så problemer når man skal pudse næse? Og hvor lang tid tager det ca. at få den lavet? ☺️

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   18. april 2014 kl. 11:58

   Hej Ninna,

   Hvis du vil undgå langt de fleste af de problemer du kan læse om her på siden, så lad være med at få den lavet med pistol. Langt de fleste problemer opstår nemlig fordi at piercingen bliver lavet med en pistol. Så gå i stedet for til en piercer og få ham til at lave den med en professionel piercingnål. Så undgår du langt de fleste af problemerne og chancen for at udvikle en lille bobbel er meget mindre.
   Når næsepiericingen først er helet, er det ikke noget større problem at pudse næse. Man skal blot vende sig til det. Men når det så er sagt, bør man aldrig få lavet en næsepiercing hvis man bare er det mindste smule syg eller snottet.
   Og det tager ikke mange minutter at få den lavet. Du kan være ude og inde af piercingstudiet inden for en halv time. Og af den tid, er selve prikket et sekund. Så du har intet at være bange for, så længe du får den lavet ordentligt :)

   Held og lykke med den :)

   Svar
 • Anne
  Anne
  25. april 2014 kl. 16:00

  Hej Bodymod.
  Jeg fik lavet en næsepiercing for ca en måned siden.
  For ca 2 uger siden kom der en slags bobbel under piercinger og man kunne se at der var en masse blod inde i boblen. Den sprang så da jeg rensede min piercing. Men nu er der kommet en slags ny bobbel og en mørk "Rande" under piercingen. Det ligner en slags ar..
  Og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre?
  Kan i hjælpe?
  Mvh
  Anne

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2014 kl. 15:10

   Hej igen Anne :)
   Isotonisk saltvand har hjulpet hos utrolig mange personer med samme bobbel. Så det vil jeg næsten anbefale dig at prøve. Rens den to gange dagligt og behandl den derefter med isotonisk saltvand. Du kan enten lave isotonisk saltvand selv eller du kan købe færdiglavet isotonisk saltvand her.
   Hjælper det ikke, bør du opsøge den piercer der har lavet piercingen på dig.
   Held og lykke med den.

   Svar
 • Karina
  Karina
  29. april 2014 kl. 01:46

  Hej Bodemood jeg har fået lavet en næsepiercing for 3 måneder siden, har renset den hver dag med rensevæske og vatpind fra stedet hvor jeg fik den lavet, og har ikke haft problemer. Nu har jeg så skiftet fra en stav til en ring. Udskiftningen gjorde ret ondt og det undrede mig meget. Dagen efter fik jeg skiftet igen fordi ringen skulle have været en tak større. Nu er den så efter næsten en uge blevet lidt rød, en lille smule hævet som sådan en prik lige ved hullet og den blødte lidt her til aften, da jeg prøvede at rense den.. Kan det bare være en rift eller er det en infektion. Og i så fald hvad kan jeg så gøre for at afhjælpe problemet?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. april 2014 kl. 13:52

   Hej Karina
   Uden at vide præcis hvad der er sket, vil jeg gætte på at du er kommet til at bruge en ring med en lidt større trådtykkelse end staven havde. Det vil jo helt naturligt blive rødt og måske også bløde lidt, hvis den ring du har sat i, har en større tykkelse end den stav der sad der i forvejen, da hullet jo i så fald bliver udvidet. Da din piercing stadig er ret ny og nu muligvis lidt skadet, er det vigtigt at du følger den rådgivning du har fået af pierceren som lavede den. Med andre, rens den som var den helt ny.
   Vi håber du kunne bruge svaret og ønsker dig held og lykke med din næsepiercing.

   Svar
 • Nanna
  Nanna
  5. maj 2014 kl. 23:05

  Hej bodymod,
  Jeg vil VILDT gerne have en næse piercing, men jeg hved ik hvor jeg skal få den lavet, og i skriver at det skal være et prof sted, har i/du så et sted at anbefale?!
  K.H Nanna

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. maj 2014 kl. 11:18

   Hej Nanna,
   Langt de fleste vil ikke køre flere hundrede kilometer for at få lavet en piercing, så det kommer lidt an på hvor i landet du er fra. Er du fra KBH-området, kan vi anbefale dig at tage kontakt til CHBE.

   Svar
 • Nanna T
  Nanna T
  14. maj 2014 kl. 14:20

  Hej BM.
  Jeg skal have skudt min næsepiercing i dag, men da jeg får lavet det i en guldsmed, er jeg i tvivl om jeg kan få en ring i lige med det samme. Jeg ønsker nemlig ikke at have en sten/næseskrue i næsen, da det ikke lige er mig. Kan jeg skifte den når jeg kommer hjem, hvis jeg deficerer piercingen og min næse grundigt?
  Jeg har før gjort dette, i mine 5 huller i ørene, men ved ikke om det er anderledes i næsen jo :)

  Med hensyn til at den bliver skudt, og så oven i købet hos en guldsmed, bliver jeg i tvivl om det er det rigtige valg.. Men mine veninder og venner har også fået lavet deres der, og det har været helt perfekt :) men er spændt og håber at høre fra jer!

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. maj 2014 kl. 23:09

   Hej Nanna,
   Du kan gøre hvad du vil, ingen skal stoppe dig.
   Men rådet herfra er at du venter til din piercing er helet, så du mindsker risikoen for en evt. infektion. Når først din næsepiercing er helet, kan du bruge lige det smykke du kunne tænke dig.
   Om det er det rigtige valg at gå til en guldsmed er jo op til den enkelte. Er man indforstået med at blive piercet med værktøj der ikke er sterilt, samt den større risiko for infektion, er en guldsmed et ganske fint valg. De er som regel også billigere end en rigtig piercer. Men i sidste ende får man også hvad man betaler for. Vi vil dog altid fraråde at gå til en guldsmed.
   Men sørger du for at rense den hver dag, er jeg sikker på du ender med en flot piercing du bliver glad for.

   Svar
 • Barbara Østerberg Nielsen
  Barbara Østerberg Nielsen
  19. maj 2014 kl. 21:56

  Hej bodymod:-)
  Jeg overvejer stærk at få en næsepiercing, men er nervøs for at få et grimt og tydeligt ar, hvad er sandsynligheden for at jeg får det?
  Og når den er helet færdig efter 4 måneder, hvor lang tid kan jeg så have den ude før hullet gror sammen?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. maj 2014 kl. 19:00

   Hej Barbara,

   Generelt bør man ikke være nervøs for ar, men man skal forvente at der kommer et. Det vil der altid gøre ved piercinger. Men en næsepiercings ar bliver typisk under en millimeter stort. Så det er efter vores opfattelse ikke noget man bør være nervøs for. Det vil oftest blot ligne en pigmentfejl og kan let skjules.
   Man kan desværre ikke sige noget om hvor lang tid man kan gå uden at have et smykke i kroppen. Det er meget forskelligt fra person til person. Så man må prøve sig frem.
   Men typisk kan man godt gå et par dage uden et smykke i sin næsepiercing, da den er lavet i brusk og derfor tager længere tid om at lukke sig sammen. Og jo længere tid man har haft sin piercing, jo længere tid kan man gå uden smykker i hullet.
   Vi håber svarene kan bruges :)

   Svar
 • pernille
  pernille
  22. maj 2014 kl. 21:27

  hej bodymod.
  jeg vil gerne have en næse piercing, men er i tvivl om hvilket materiale der er bedst at bruge til smykker - titanium eller kirurgisk stål?
  og er bedst at starte med en ring eller en næseskrue?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   23. maj 2014 kl. 17:26

   Hej Pernille.
   Vi anbefaler altid titanium frem for kirurgisk stål til nye piercinger. Generelt er titanium et meget mere rent materiale og stadig det bedste at bruge, også når din piercing ikke er ny længere.
   Det betyder ikke det store om du vælger en ring eller en næseskrue men en ring vil nok være nemmere for dig at holde ren i starten, da den jo kan drejes hele vejen rundt, men det er muligvis noget pierceren bestemmer.

   Svar
 • Lucie
  Lucie
  26. maj 2014 kl. 10:36

  Hej bodymod.
  Hvad skal man undgå når ens piercing stadig heler ? Jeg hved godt at man skal undgå klor men hvad med dagcreme og sådan noget man bruger tit?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. maj 2014 kl. 18:53

   Hej Lucie,

   Generelt skal du undgå alt hvad der ikke er en naturlig del af din hud. Så cremer osv bør du holde fra din piercing. Undgå gerne at det kommer tættere end 2 cm. på din piercing hvis du absolut ønsker at benytte dig af det. Det samme gælder for makeup osv.
   Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med din næsepiercing :)

   Svar
 • Marie
  Marie
  27. maj 2014 kl. 19:14

  Hej Bodymod
  Jeg er 17 og som mange andre interesseret i at få lave en næsepiercing (en ring). Jeg vil have den piercet i, et ordentligt sted, for at undgå fremtidige infektioner.
  Jeg er meget sikker på at jeg gerne vil have den, men jeg vil ikke have et ar på siden af min næse resten af mit liv. Sådan et lille ar der ligner en hudorm eller en bums. Får man det? eller hvordan bliver arrene efter en næsepiercing?

  Maria.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. juni 2014 kl. 18:14

   Det er forskelligt fra person til person, men ofte vil man kunne se at der har været et smykke.
   Jo bedre man er til at passe på den i helingsperioden, jo pænere bliver resultatet efterfølgende.
   Du kan også med fordel anvende smykker med en lille trådtykkelse, da hullet derved også bliver mindre.

   Svar
 • Frederikke
  Frederikke
  1. juni 2014 kl. 23:43

  Hej Bodymod
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en næsepiering. Jeg vil gerne vide, hvordan jeg sikre mig at min piercer er professionel, og hvordan man undgår ar.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. juni 2014 kl. 17:22

   Hej Frederikke,
   Du skal sådan set bare være sikker på at piercingerne bliver lavet i rene omgivelser hos en erfaren piercer og at det ikke bliver lavet hos en guldsmed i et skummelt baglokale.
   Ar kan du næsten ikke undgår, da der bliver lavet hul på huden. Du mindsker dog synligheden af ar, ved at følge din piercers råd mht. efterbehandlig. Forkert eftervehandling kan resultere i betændelse, som så kan resultere i synlige ar.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  29. juli 2014 kl. 08:33

  Hej, jeg fik lavet min næsepiercing for Ca. 6 uger siden. Nu er den begyndt at vokse ind ad og nogle gange sidder den inde i næsen, så jeg skal skubbe den ud. For mig virker det til at smykket er for småt, hvad siger i? ☺

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:30

   Hej Cecilie,
   Det er svært at svare på uden at have set den. Du vil nok få et mere kvalificeret svar hvis du tager kontakt til din piercer. Alternativt kan du bruge en kuglering eller endeløs ring her i starten.

   Svar
 • zakira
  zakira
  4. august 2014 kl. 13:20

  Hej jeg har en næsepircing og den har jeg haft i et år nu. Jeg ved ikke om jeg ikke kan tåle piercingen eller om jeg har fået betændelse. Min piercing er faldet ud af min næse mange gange. Og den gør også ondt. Jeg har fået en bule den ligner lidt en bums, og den har Været der i et halvt år.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:54

   Hej Zakira,
   Hvis du har fået betændelse er du ikke i tvivl. Så er den øm når du piller ved den og der kommer en gullig substans ud fra den. Du nævner ikke noget om hvilket smykke du anvender, men anvender du en kuglering eller en endeløs ring, kan den ikke falde ud. Det kan den til gengæld hvis du anvender en næsestav eller næseskrue. Så prøv med et andet smykke.

   Svar
   • Michele
    Michele
    11. juli 2015 kl. 15:52

    Hej jeg er en 15år pige og fik lavet en næsepiercing her d 3-07-15 og min næse er ikke hævet eller øm og der kommer heller ikke væske ud kan jeg så godt skifte min næsepiercing??

    Svar
    • BodyMod.dk Shop
     BodyMod.dk Shop
     13. juli 2015 kl. 11:23

     Hej Michele,
     Du bør vente med at skifte til din piercer mener det er forsvarligt. Han/hun må også have givet dig en mindre vejledning omkring hvornår det er.

     Svar
     • Signe
      Signe
      26. juli 2015 kl. 20:40

      Hej :) Jeg ville bare lige spørge om man som 17-årig stadig skal have en underskrift, eller have en forældre med?

      Svar
      • BodyMod.dk Shop
       BodyMod.dk Shop
       27. juli 2015 kl. 17:00

       Det kommer an på hvor du skal have den lavet. Ikke alle piercere har samme aldersgrænse. Så du bliver næsten nødt til at tage fat i den piercer der skal lave den, for at få et mere korrekt svar.
       Men hos langt de fleste kan man få den lavet uden underskrift eller uden at have en forælder med, hvis man er over 15.

       Svar
 • zakira
  zakira
  4. august 2014 kl. 14:20

  Det skal også siges at da jeg fik den skudt i har jeg aldrig gjord den rent, for jeg vidste ikke med hvad og hvordan?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 15:57

   Det er derfor vi ikke anbefaler at få den lavet hos f.eks. en guldsmed. Havde du været hos en professionel piercer havde du fået korrekt vejledning mht. rengøring, smykkeskift og -brug.
   Men kort sagt skal du rense den to gange dagligt eller efter behov. Brug efterfølgende en mild klorhexidin eller en isotonisk saltvand.

   Svar
 • Cecilie
  Cecilie
  14. august 2014 kl. 13:00

  Hej BodyMod, jeg fik lavet en næsepiercing for næsten 2 år siden, skudt. Jeg har stadig problemer med smerte når jeg skifter smykke, og det begynder også at bløde.
  Da jeg fik den skudt i kom den kun halvt igennem, og jeg blev derfor nød til at presse den resten af vejen, så den er derfor også skæv.
  Hvad burde jeg gøre, evt. noget hvor jeg stadig kan beholde den? Jeg har ikke lyst til at skifte den overhovedet da det gør vildt ondt, mere ondt end at få lavet både navle- og næsepiercing til sammen.
  Jeg har overvejet om jeg skulle pille den ud, og få lavet en ny, enten vente til den gror sammen og så få lavet i samme side eller den anden side.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. august 2014 kl. 11:07

   Hej Cecilie,
   Nogle spørgsmål kan være lidt vanskelige og kræver at man opsøger en piercer (ikke guldsmed), som kan se på problemet, for at få et ordentligt svar. Dit spørgsmål er desværre en af den slags.

   Svar
 • Freja
  Freja
  2. september 2014 kl. 14:41

  Hej BodyMod :D
  Fik lavet en næsepiercing i venstre næsefløj sidste år, med en trådtykkelse på 1,2. Desværre valgte jeg derefter at bruge et mindre smykke, hvilket jeg nu har fortrudt. Min nuværende trådtykkelse er 0,8, men jeg vil rigtig gerne op på 1,2 igen, sådan at jeg kan bruge en labret (som jeg fik piercet i). Nu har jeg så tænkt over, om jeg bare kan 'presse' en ny en i, eller om jeg skal forbi min piercer? Det drejer sig jo kun om 0,4 mm :)
  Med venlig hilsen Freja

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   2. september 2014 kl. 17:17

   Hej Freja,
   En piercer vil med stor sandsynlighed udvide hullet med en taper. Det kan du også sagtens selv gøre. Denne model findes ned til 1,2 mm.: Twisttaper af kirurgisk stål

   Svar
 • Nikita
  Nikita
  24. september 2014 kl. 01:28

  Jeg har fået en piercing i næsen for snart halvanden måned siden. På indersiden af næsevæggen sidder der dog nu en blære og er irriterende og gør en lille smule ondt :-( Jeg renser området med intimsæbe hver gang jeg er i bad og ellers skyller jeg det med isotonisk saltvand engang imellem. Jeg opdagede den for cirka 2 uger siden, men den er hverken blevet bedre eller værre??
  Hvad skal jeg gøre?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2014 kl. 17:54

   Hej Nikta,

   Vi vil anbefale at du begynder at behandle den lille blære med tetræolie. Olien bør kunne få bugt med den lille blære og så er du hurtigt over det problem igen.
   Vi håber svaret kan bruges og håber du bliver glad for din næsepiercing når blæren er væk.

   Svar
 • Mia
  Mia
  29. september 2014 kl. 21:34

  Hej Bodymod!

  Jeg har i halvanden måned haft en næsepiercing. Bøvlede ikke med betændelse før for halvanden uges tid siden. Jeg syntes selv, det så ud til, at det var væk. Men, nu står jeg i det problem, at der er vokset noget der ligner brusk eller sådan op omkring min piercing, som bløder hver gang jeg prøver at rense det. Hvordan kommer jeg af med det? For har ingen anelse om, hvad der kan få det til at forsvinde, og hvad pokker det er, der er vokset ud omkring mit smykke.

  På forhånd mange tak

  venlig hilsen

  Mia

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   8. oktober 2014 kl. 18:01

   Hej Mia,
   Kan det evt. være en lille væskesamling i stedet for brusk du har opdaget? Mange oplever nemlig at der opstår små "buler" i forbindelse med næsepiercinger. Bulerne kan dog let kommes til livs med f.eks. tetræolie. Tetræolie har den gode egenskab at den dehydrerer huden i det område den bliver smurt på. Kort sagt, så tømmer den bulen for væske.
   Er det ikke en væsesamling, bør du tage et smut forbi pierceren, som så kan vejlede dig derfra.

   Svar
 • Hayat
  Hayat
  17. oktober 2014 kl. 02:56

  Hej Bodymod!
  Du siger man skal gå hen til en professionel piercer, men hvor kan man finde sådan en?
  Kan hullet ses når man piller piercingen ud?
  Hilsen hayat.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. oktober 2014 kl. 10:59

   Du kan f.eks. Google din by og ordet piercer.
   Ja, hullet kan muligvis godt ses.

   Svar
 • Stine
  Stine
  23. oktober 2014 kl. 21:27

  Hej Bodymod :)
  min næsepiercing sidder mellem 1 og 1,5 cm oppe på næsen. jeg vil gerne have en ring i men er ikke sikker på hvad størelse det skal være? kan man måske få en oval ring(uden den er for oval), fordi jeg tænker at ringen vil blive ret stor da hullet sidder langt oppe på næsen, hvis det var en 'normal' ring?
  kh Stine

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. oktober 2014 kl. 11:16

   Hej Stine,
   Du kommer jo mere eller mindre med svaret på størrelsen selv - Sidder den 1 cm. oppe, skal diameteren på ringen være 10 mm. og 15 mm. hvis den sidder 1,5 cm. oppe. 1,5 lyder dog noget højt og vil komme til at se meget voldsom ud, hvis du kommer en ring i.
   Vi har desværre ikke nogle ovale ringe - Det der kommer tættest på er en dråbeformet ring.
   Du kan dog med fordel vælge en model som denne 10 mm. næsering. Da en del af ringen er åben, kan du trække i begge ender for på den måde at udvide ringens diameter. Åbningen bliver jo bare det større, men åbningen sidder alligevel i næsen hvor man ikke kan se den :)

   Svar
 • Connie
  Connie
  1. november 2014 kl. 13:01

  Ville lige høre om hvilken diameter jeg så skal have når jeg engang kan skifte den till en ring?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   3. november 2014 kl. 10:31

   Hej Connie,
   Det er svært at svare på, når man ikke kan se den. Det kommer nemlig an på hvor højt oppe hullet er lavet og da vi alle er forskellige, er der ikke et standard svar for dette.
   Tag ind til en rigtig piercer og forhør dig om dit spørgsmål, så vil du få det bedste svar.

   Svar
 • Ella
  Ella
  3. januar 2015 kl. 23:20

  Hej BodyMod!
  Jeg har haft min næsepiercing i 2 måneder og den er allerede godt helet og gør ikke ondt længere. Kan jeg godt tage mit nuværende smykke ud og skifte det, selvom der anbefales at have den siddende i 3-4 måneder? :-)
  Kh Ella.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 14:29

   Hej Ella,

   Man kan det meste men vi vil stadig anbefale at du venter. Hvor meget der vil ske hvis du skifter før er ikke til at sige. Det kan være du er heldig og du godt kan, men det kan også tænkes at det giver dig flere problemer. Der er mange som skifter før, men vores anbefaling er altid at man venter så lang tid som muligt. Det giver på lang sigt oftest det bedste resultat og færrest problemer.

   Svar
 • Julie
  Julie
  17. januar 2015 kl. 17:35

  Hej bodymod. Jeg er 14 år, og kunne virkelig godt tænke mig en septum-piercing. Det, det holder mig tilbage er, at jeg ikke helt ved hvad en 6'er på smerteskalaen svarer til. Er bange for at det gør alt for ondt? Og kan man få den lavet med pistol? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. januar 2015 kl. 15:10

   Hej Julie,
   Hvis det er smerten der holder dig tilbage, bør du vente med at få den lavet.
   Smerte er en individuel følelese og kan ikke beskrives, men en septumpiercing gør ikke meget mere ondt end andre piercinger - Husk på at det er hurtigt overstået.
   Du kan godt få den lavet med en pistol, men som med alle andre piercinger, anbefaler vi at du får den lavet hos en piercer med nål, så du er sikker på at den bliver lavet ordentligt og ikke mindst helt lige.

   Svar
 • Sofie
  Sofie
  17. januar 2015 kl. 23:47

  Hej!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en næsepiercing, men...
  Jeg skal konfirmeres om 3 mdr. Hvis jeg fik en lavet nu, vil jeg så få en totalt rød og hævet næse til min konfi? Altså lad os sige at jeg gør hvad jeg får besked på af pierceren, hvor store er mine chancer så for at få betændelse osv? Mvh

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. januar 2015 kl. 14:56

   Hej Sofie,
   Du vil ikke få en rød og hævet næse, når du følger din piercers råd mht. efterbehandling. Chancerne for betændelse er 50/50, enten får du det eller også får du det ikke - Det kommer helt an på din hygiejne. Men som du selv er inde på, så sker der intet hvis du følger din piercers råd. Piller du derimod ved den konstant og glemmer at rense den, så kan du muligvis godt forvente problemer med piercingen.

   Svar
 • Viktoria
  Viktoria
  20. januar 2015 kl. 18:33

  Hej!
  Jeg vil rigtig gerne have en tætsiddende næsering, men jeg ved ikke hvad trådtykkelsen og diameteren skal være, for at den er tætsiddende. Jeg kan ikke lide dem hvor der er lidt mellemrum mellem næsen og ringen.
  Mvh Viktoria

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. januar 2015 kl. 11:44

   Hej Viktoria,
   Hvis hullet er lavet med pirstol, skal du gå efter en trådtykkelse på 0,8 mm. Og hvis den skal sidde forholdsvis tæt, skal du nok bruge en på 8 mm. i diameter.
   Denne næsering er oplagt til netop dit formål og findes også i de oplyste mål.

   Svar
 • Viktoria
  Viktoria
  21. januar 2015 kl. 22:26

  Jeg fik den lavet med en piercing pistol. Kan denne næsering godt opfylde de krav?
  https://bodymod.dk/simpel-endelos-ring/

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   22. januar 2015 kl. 14:19

   Ja, sagtens. Klik i boksene på produktet, så kan du jo se og vælge målene :)

   Svar
 • Ea
  Ea
  25. februar 2015 kl. 21:54

  Jeg vil godt have en ring i men hvor lang tid skal jeg vendte på at jeg kan tag den i og hvorfor må man ikke få den i staten

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   14. april 2015 kl. 12:00

   Hej Ea,

   Du bør vente til den er færdighelet, som for mange er efter ca 3-4 måneder. Du kan også godt få en ring i fra starten. Det kommer helt an på hvordan den laves, men går du til en professionel piercer som laver den med en kanyle og ikke en pistol, kan du godt få ring i med det samme.
   Vi håber svaret kan bruges og ønsker dig held og lykke med din piercing.

   Svar
 • Selina
  Selina
  2. marts 2015 kl. 20:57

  Hej jeg skal have en piercing i næsen med en sten og ville lige høre om det gør mest ondt at få skudt den i eller få den lavet med en nål? :D

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   6. marts 2015 kl. 13:38

   Hej igen Selina,
   Smerte er individuelt, så det er svært at svare på. Men der er ingen tvivl om at du vil få det bedste resultat ved at få den lavet hos en piercer. En piercer kan sterilisere sit vørktøj, det kan en guldsmed ikke med den pistol der bliver brugt. På den måde minimerer du risikoen for at der går betændelse i piercingen.

   Svar
 • Juliane
  Juliane
  21. marts 2015 kl. 21:57

  Hej Bodymod.dk
  Jeg er 16 år, og skal snart have bestilt tid til en næsepiercing.
  I skriver op til flere gange, at man skal vælge en piercer, hvor man kan få lavet piercingen ved hjælp en af en nål. Den piecer jeg har valgt, skyder kun piercingen i. Mine spørgsmål er:
  Kan pierceren ikke sterilisere deres pistol?
  Bliver piercingen skæv, hvis den bliver skudt i, eller er der større chance for det?
  Er smerten stadig en 2'er, hvis jeg får den skudt i?
  På forhånd tak

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   15. april 2015 kl. 15:56

   Hej Juliane,
   Det er ikke en rigtig piercer du har fundet dig, det er en guld- eller sølvsmed, som ikke er "uddannet" i at pierce.
   Personen kan ikke sterilisere sit værktøj, nej. Der er ingen garanti for at smykket kommer til at sidde lige (det er der som sådan heller ikke hos en rigtig piercer), men chancerne for at den bliver skæv er større end hvis du går til en rigtig piercer.
   Smerte er individuel.

   Svar
 • Anne Ejstrud
  Anne Ejstrud
  19. april 2015 kl. 17:21

  Jeg fik skudt min i, desværre, og ved ikke noget om trådtykkelsen. Er der en standard som guldsmede bruger eller er jeg helt på bar bund?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. april 2015 kl. 14:25

   Hej Anne,
   Umiddelbart vil jeg tro at en guldsmed bruger en trådtykkelse på 0,8 mm. Vi har både næseskruer og næsestave med den trådtykkelse. Alternativt kan du prøve at måle tykkelsen med vores måleværktøj.

   Svar
 • Kira
  Kira
  12. juni 2015 kl. 00:23

  Hvor gammel skal man være?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   12. juni 2015 kl. 17:20

   Hej Kira,
   Det kommer an på hvilken aldersgrænse din piercer har valgt at bruge. Da der ikke er nogen lovgivning på området, er det op til pierceren at sætte grænsen. Så tag fat i den piercer der skal lave din piercing, for at få et mere nøjagtigt svar.

   Svar
 • Anna
  Anna
  25. juni 2015 kl. 12:59

  Hej.
  Hvad er forskellen på en næsestift og så dem med "krog" nedenunder?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   25. juni 2015 kl. 14:46

   Hej Anna,
   En næsestav er en lige stav og en næseskrue har, som du selv skriver, en lille krog for enden. Næseskruen sidder bedre fast, da den holdes på plads af krogen.

   Svar
 • Joan
  Joan
  29. juli 2015 kl. 01:34

  I tidernes morgen fik jeg skudt hul i næsen...over 20 år siden.
  Har altid brystet mig med at mit hul aldrig voksede sammen. Har kunne gå år uden næsering, for pludselig få lysten igen.
  Det har jeg så også nu. Hullet er vokset sammen inderst! Ville det bedste ikke at få piercet mit hul og ellers pleje det?
  Mvh
  Joan

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   29. juli 2015 kl. 11:06

   Hej Joan,
   Mange havde i dit tilfælde nok bare presset smykket igennem, men jeg ville nu også vælge at gå til den nærmeste piercer for at få det gjort ordentligt og få en korrekt vejledning mht. pleje af den.

   Svar
 • Cecilia
  Cecilia
  29. juli 2015 kl. 20:50

  Hej:) jeg høre mange sige man får en sten i lige når man får sin næsepiercing lavet. Men er det muligt at kunne få ring i med det samme? Og hvis ikke hvornår kan man så udskifte stenen med en ring?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   31. juli 2015 kl. 12:08

   Hej Cecilia,
   Det er et spørgsmål du bør stille den piercer der skal lave den. Men umiddelbart burde det ikke være noget problem at få en ring i med det samme.

   Svar
 • Maiken
  Maiken
  18. august 2015 kl. 09:46

  Hei bodymod.
  har fået en næsepiercing for 2 måneder siden. jeg har en overhældning (en bump) ved siden af den. jeg renser den i salt vand var stoppet det men så kom den mere og mere. så er begyndt igen. men har os renset den i tea tree oil. men den går ikke væk den gør ikke ondt eller er rød rundt om eller noget kan kun mærke den hvis jeg prikker til den (prøver at klemme) men den går bare ikke væk. har i nogen tips ?? fordi den fik nærmest sådan et flip hvor det blev hvid artig men ikke rød eller gør ondt .. nogen tips ?? :)

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. august 2015 kl. 15:26

   Hej Maiken,

   Vi vil anbefale dig at du opsøger en piercer hurtigst muligt, såfremt at du har givet Tetræ-olien et ordentligt forsøg. For tager den ikke det lille bump, så skal der skrappere midler til. Så se om din piercer kan fjerne den og hvis ikke, bør du prøve din læge. For gør du ikke noget hurtigt, risikere du at den let kan blive permanent.
   Vi krydser fingre for dig.

   Svar
 • Sandra
  Sandra
  7. september 2015 kl. 19:51

  Hej BodyMod

  Jeg fik skudt min næsepiercing i, men den faldt desværre ud samme dag og måtte skifte til en anden piercing jeg har fået med, men er det meningen at den lille kugle forenden ikke skal være HELT igennem, for syntes den sidder helt fint, problemet med den er bare at den falder meget nemt ud og kan ikke mærke spidsen af piercingen den på indersiden af min næse.

  Venlig hilsen
  Sandra

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. september 2015 kl. 11:41

   Hej Sandra.
   Den lille kugle (hvis der er tale om en næsestav) skal være helt igennem næsen. Det er jo den der sørger for at smykket ikke bare falder ud af sig selv.

   Svar
 • Camilla
  Camilla
  9. februar 2016 kl. 18:48

  Hej!
  Jeg fik piercet en ring i næsen - uden den lille kugle. Nu er tiden kommet, hvor jeg gerne vil have den ud - hvordan gør jeg? Jeg håber, du kan hjælpe.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   16. februar 2016 kl. 11:40

   Hej Camilla,
   Jeg er lidt i tvivl om dit spørgsmål. Kort sagt, så piller du bare ringen ud. Eller er problemet, at du ikke kan åbne din ring? Hvilken slags ring har du fået i, en endeløs ring uden lås eller en endeløs ring hvor låsen er integreret i selve ringen?

   Svar
 • Mufaza
  Mufaza
  2. april 2016 kl. 19:28

  Kan du svare mig på hvad en næsering uden piercing er?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. april 2016 kl. 11:29

   Det kan f.eks. være en fake piercing ring eller bare en lille gennemsigtig klemme der danne en fake næsepiercing.
   Vi håber det var svaret du søgte.

   Svar
 • Emma
  Emma
  4. april 2016 kl. 05:13

  Hej jeg har fået lavet en næsering her for næsten 2uger siden jeg fik den skudt ind og lige nu er min næse virkelig rød hende der har lavet den har lukket næsten altid man jeg tror jeg har fået betændelse låsen har faldet af to gange nu og hun har haft lukket de dage.;( altså på min næse er ringen næsten ved at komme ind i min næse og låsen går ind i mit kød inden i næsen hvad er det der sker med mig?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. april 2016 kl. 11:27

   Hej Emma,

   Vi vil anbefale at du hurtigst muligt tager forbi en piercer og ser om du ikke kan få hjælp der. For når en piercing bliver skudt i som din, så kan det medføre en masse problemer. Inkl. dem du beskriver der. Så hop forbi en rigtig piercer (en som ikke bruger pistol) og få lidt hjælp der. Han/hun vil typisk kunne forøge dit hul en anelse og skifte til et mere hygiejnisk smykke, som ikke har en lås der kan samle så meget skidt som den du har nu.
   Vi håber svaret kan bruges og krydser fingre for dig.

   Svar
 • Mathildi
  Mathildi
  6. april 2016 kl. 02:05

  Hej med jer :D
  Jeg har haft en næsepiercing før, i næsefløjen. Jeg havde den ca. 1 år, også tog jeg den ud.
  Nu er det ved at være 6 måneder siden jeg tog den ud og jeg tænkte om man kan få lavet den igen oven i det gamle hul/ar selvom det er vokset sammen og der ikke lige umiddelbart er noget arvæv at mærke?

  Mvh Mathildi

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. april 2016 kl. 11:24

   Hej Mathilde,

   Det er noget du bliver nødt til at gå til en piercer med, for at få svar på. For det er ganske umuligt at vurdere over internettet.
   Dog kan vi sige, at når de kun er seks måneder gamle, kan du være heldig at du faktisk kan få åbnet dit hul igen, uden at du behøver at pierces. Forhør dig hos din piercer om muligheden for dette.

   Svar
 • olivia
  olivia
  10. august 2016 kl. 20:53

  hej jeg er en pige på 12 år. jeg har fået lov af min far at få en piercing i næsen men, jeg kan ikke finde nogle priser på hvad det koster at få det lavet. kan du måske sige mig hvad en normal pris der er på det

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   17. august 2016 kl. 11:18

   Hej Olivia,
   Det er forskelligt fra piercer til piercer hvad de tager for en næsepiercing. Så mit råd er at finde en god piercer i dit område og så spørge vedkommende hvad prisen er. Husk at nogle piercere kræver at man har en mor eller far med, når man er 12 år.

   Svar
Skriv et svar