Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Medusa

Piercinginformation

Helingstid: 3 - 4 måneder
Trådtykkelse: 1,2 mm.
Længde: 8 mm.
Smerte (1 - 10): 2

Medusa piercing

Hvis du er meget interesseret i at få en læbepiercing som ikke alle har, men stadig er både sikker og en man vil lægge mærke til, er en Medusa piercing måske noget for dig. Piercingen er placeret i overlæben, lige under næsen. Altså midt for over overlæben.

Hvordan laves en medusa piercing?

Med en Medusa piercing er det vigtigt at den bliver lavet ordentligt, da du ellers hurtigt kan få problemer med tænder og tandkød. En medusa laves nemlig i overlæben, på samme måde som stort set alle andre læbepiercinger, som f.eks. en madonna piercing.
Området desinficeres grundigt og der bliver markeret hvor din piercing skal sidde, med en steril engangsmarkør.
Derefter tages der fat i overlæben med en tang og der laves et hurtigt prik med engangskanylen. Derefter isættes smykket og området renses for eventuelle små blodspor.

Hvilke smykker bruges der?

Til en medusa piercing, bruges der altid en labret. Målene på en Medusa varierer en smule, men ikke meget.

 

Størrelsen på piercingsmykker til en medusa?

Det mest almindelige mål at benytte i en færdighelet Medusa er 1,2 mm. trådtykkelse og 8 mm. længde.
Der er dog piercere som foretrækker brugen af 1,6 mm. trådtykkelse til en Medusa, så det er vigtigt at du spørger din piercer hvilke mål han/hun bruger på dig. Der sker dog ikke det store, hvis du kommer til at bruge 1,2 mm. i stedet for 1,6 mm.
Det der sker, er at dit hul vil lukke sig ned til størrelsen på 1,2 mm. og du så fremover blot skal bruge den størrelse. Det er der ikke noget galt i, da langt flere smykker laves i 1,2 mm. trådtykkelse, frem for 1,6 mm. Men valget er dit og du kan altid forhøre dig hos din piercer, hvilken størrelse du skal bruge.
Når det kommer til længden, er det meget almindeligt med 8 mm. længde, men har man tykke læber er 10 mm. også meget almindelig.
Det er vigtigt at du, som ved alle andre læbepiercinger, bruger en længde hvor din labret ikke går imod tænder eller tandkød.

6 kommentarer til “Medusa”

 • Vibe
  Vibe
  1. august 2014 kl. 17:06

  Hej!
  Jeg vil vildt gerne have lavet en medusa, men er ret sart og ikke særlig vild med blod. Har set nogle videoer på youtube hvor folk får lavet medusa, og der løber blod ned ad kinden.
  Sker det for alle?
  Og vil man kunne blive bedøvet inden?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. august 2014 kl. 13:45

   Hej Vibe,
   Forvent blod, men ikke mere end at det er til at fjerne med et stykke papir.
   Du kan ikek blive bedøvet, men du hjælper dig selv utroligt langt, hvis du har en positiv indstilling til hele forløbet og hvis du føler dig tryg hos din piercer.

   Svar
 • Freja
  Freja
  16. december 2014 kl. 22:07

  Hej - har i nogen oplevelser med vilde ar, hvis man vælger at tage den ud?
  er sandsyndligheden mindre for ar, hvis man vælger 1,2 i stedet for 1,6?
  og er det sådan at når man smiler at man kan se 'stangen' stikke ud, meget tydeligt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   13. januar 2015 kl. 11:33

   Hej Freja,
   Chancerne for ar er der altid når man vælger at få lavet en piercing. Hullet er naturligvis mindre synligt hvis man vælger 1,2 mm. i stedet for 1,6 mm. (1,2 mm. bliver ofte valgt til denne piercing).
   Om man kan se staven når man smiler, kommer an på hvor lang staven er samt hvordan smykket er placeret - Det er med andre ord ikke til at svare på. men når det er sagt, så er det mere i mundvigerne at musklerne trækker på smilebåndet, der sker ikke de store forandringer i den lille udhuling hvori smykket sidder, når du smiler. Så det er bestemt ikke noget du skal være nervøs for.

   Svar
 • Kimmie
  Kimmie
  22. juli 2015 kl. 12:45

  Hej BodyMod.
  Hvor mange gange dagligt må man behandle sin Medusa med tetræsolie?
  Jeg oplever at den er meget hævet og rød, jeg har fået den lavet for 14 dage siden. Og renser den to gange dagligt med saltvand!
  Jeg arbejder med heste så der er mange bakterier, hvilket jo nok skulles betændelses tilstanden.
  Mvh Kimmie

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   23. juli 2015 kl. 17:50

   Hej Kimmie,
   Tetræolie kan, specielt hvis det er 100% tetræolie, være meget hård ved huden, så brug det ikke for ofte. Men når piercingen er så ny som den er, bør du kun behandle den efter hvad din piercer har rådet dig til at gøre.

   Svar
Skriv et svar