Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lorum

Piercinginformation

Helingstid: 8 - 12 uger
Trådtykkelse: Min. 1,6 mm.
Længde: 16 mm.
Smerte (1 - 10): 2

Lorum er en af de absolut mindst smertefulde intimpiercinger. Piercingen er i helt samme smertekategori som Frenum og Hafada.
Du kan altså trygt læse videre, hvis du ønsker dig en intimpiercing, men ikke vil udsættes for voldsomme smerter.

Vi anbefaler dig dog at læse mere om både Frenum og Hafada, da deres placeringer, piercingsmykker osv. minder meget om en lorum intimpiercing

Lorum vs. frenum

Hvis du ikke allerede var klar over det, så er der ikke den store forskel mellem de to piercinger - Det er stort set kun placeringen.
Men da placeringer for intimpiercinger er altafgørende, har det også en del at sige.

Navnet lorum stammer fra ordene "low frenum". Det betyder kort sagt en lav frenum, hvilket kommer fra dens placering. Den placeres nemlig på helt samme måde som en frenum. Altså under penis, men helt nede ved roden, mod pungen. En frenum placeres også på undersiden, men ude ved spidsen af penis.

Modsat en frenum er en lorum ikke nogen særligt stimulerende piercing. Frenum, befinder sig et langt mere følsomt sted, modsat en lorum, som ikke går gennem nogle særligt pirrende områder eller kommer i kontakt med andre.
Du skal altså ikke forvente ekstra seksuel glæde ud af en lorum intimpiercing. Den er kun æstetisk - Hvilket selvfølgelig også er godt nok.

Heling af lorum

En lorum heler generelt ganske uproblematisk, men det er dog stadig en meget udsat piercing. Ikke alene har intimpiercinger det med at befinde sig i et "bevægeligt" område men også i et område der er varmt og fugtigt.
Det er derfor altafgørende at din hygiejne er helt i top, under hele helingsperioden.

I de første mange uger efter din piercing er blevet lavet, bør du også give den så meget ro som muligt. Under hele helingsperioden bør der også bruges kondom, hvis det kan nå over selve smykket. Det er uanset om det er med en fast partner eller ej.

Et kondom vil både hjælpe med at holde smykket mere fast, men vil også sikre at der ikke kommer fremmede bakterier i nærheden af det åbne sår.
Bemærk at det, alt efter placeringen, ikke altid vil være muligt at dække piercingen til med kondom. Hvis ikke, er det ekstra vigtigt at vaske sig grundigt efter samleje. Dette gælder også efter samleje med kondom, men uden skal en ekstra opmærksomhed tildeles afvaskningen.

 

Piericngsmykker til lorum

Når man får sin lorum piercing lavet første gang, er det typisk med en stav, som er minimum 1,6 mm. tyk. Der vælges ofte at bruge en kuglering eller en lige stav som det første piercingsmykke. Du kan med tiden også vælge at stretche din lorum piericng og dertil bruge store piercingsmykker.

Lige stave kan oftest være mere behagelige at benytte, da de ikke kan sidde "fast" og komme i vejen på samme måde en som ring. Et alternativt piercingsmykke kan f.eks. være en hestesko.

Skriv et svar