Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lige stav

Smykkemål

Trådtykkelse: Varierende
Længde: Varierende

Lige stav

En lige stav kan bruges stort set alle steder - Der er næsten ingen grænser for brugen af en lige stav. Selv mange placeringer hvor en kuglering eller en labret normalt bruges, kan der oftest også bruges en lige stav.

Typisk er valget mellem en lige stav eller andre piercingsmykker, helt op til den enkelte piercer og personen som bærer piercingsmykket.
Nogle piercere har bestemte præferencer mht. piercingsmykker, da udformningen ofte kan være med til at forbedre helingen. Bærerne af piercingsmykket har ofte præferencer af henhold til mere æstetiske grunde, men nogle gange også pga. den fysiske bekvemmelighed. Lige stave kan nemlig ofte være mere behagelige at benytte, frem for f.eks. en kuglering.

Lige stav til piercinger

En lige stav kan bruges til næsten alle slags piercinger. Men der er steder hvor de er mere populære end andre. Herunder kan blandt andet nævnes:

 

Forskellige designs

Lige stave fås i mange forskellige designs. Det er altså ikke kun den almindelige kedelige grå/sølv stav der kan købes. Stave i alle regnbuens farver, med og uden sten, enkelte med vedhæng og meget mere kan købes. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser.

Ved mange piercinger kan det dog være en fordel at holde sig til de mere enkelte designs. F.eks. vil det hurtigt kunne give problemer, hvis man har udstyret sin intimpiercing med alt for mange sten og diverse. Et piercingsmykke kan nemlig ofte have fordel af at være helt rundt og glat, alt efter hvor på kroppen det skal bruges. Så husk det når du går på jagt efter et nyt smykke.

Forskellige materialer

Lige stave kan fås i stort set alle materialer. Herunder blandt andet kirurgisk stål, titanium, akryl og PTFE.
Kirurgisk stål er uden tvivl det mest almindelige, men mere farverige materialer er blevet utroligt populære over de sidste år, så vi anbefaler at du tager et kig på de forskellige piercingsmykkematerialer.

Skriv et svar