Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Klitoris piercing

Piercinginformation

Helingstid: 4 - 8 måneder
Trådtykkelse: 1,6 mm.
Længde: 10 mm.
Smerte (1 - 10): 10

En klitoris piercing er en piercing, som går direkte igennem selve klitoris. Det siger sig selv, at det er en ekstrem smertefuld proces og noget som ikke anbefales.

Hvorfor ikke en klitoris piercing?

Hvis det faktum at det gør ekstremt ondt ikke skræmmer dig, bør du overveje om mistet følelse i klitoris er noget du vil risikere.
Grunden til at mange fraråder denne piercing og kun meget få piercere i verden udfører denne, er at nedsat følelse og i mange tilfælde en totalt mistet følelse ofte følger med det at få den lavet.

Piercingnåle er designet så de fjerner et stykke hud når de skærer igennem kroppen og laver hullet. Derfor ødelægges mange nervebaner også i klitoris når man udfører denne intimpiercing.

Vores klare råd er at du bør lade være og vælge et alternativ der ser lige så godt ud og har samme stimulerende effekt.

 

Alternativ til klitoris piercing

Der findes faktisk et alternativ og det er det som 99,9% vælger. Alternativet heder noget så simpelt som en klitorisforhud piercing.
Med en piercing igennem klitoris forhuden, risikerer du ikke ødelagte nervebaner og du får en piercing som er ekstremt stimulerende. Læs mere om en klitorisforhud piercing her.

2 kommentarer til “Klitoris piercing”

 • Sandra
  Sandra
  20. oktober 2014 kl. 02:03

  Hej.

  Jeg fik for nogle måneder siden lavet en vandret klitorisforhud piercing. Jeg har en ring med en kugle i. Mit spørgsmål går på, hvordan jeg får den ud? :') he he. Jeg skal til MR-scanning snart, og må ikke have smykker i, og jeg har ikke en piercer i nærheden af mit hjem, som kan vise mig det :-(

  Mvh

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. oktober 2014 kl. 12:06

   Hej Sandra,
   Det er faktisk meget simpelt at få en kuglering ud af sin piercing. Det er selve kuglen der er låsen på smykket, så kuglen skal faktisk bare tages ud. Man kan enten presse en negl ned mellem kuglen og den ene ende på ringen, så vil kuglen hoppe ud. Du kan også holde fast i ringen og så bare tage fat om kuglen og rive til. Pas dog på at du ikke mister grebet om ringen ;)
   Alternativt kan en ringåbner bruges, som er et værktøj man sætter ind i ringen og åbner, så vil kuglen falde ud af sig selv. Det kan dog sagtens gøres uden en ringåbner.
   Et lille trick til sidst er at bruge gummihandsker, det giver et meget bedre greb om smykket.

   Held og lykke.

   Svar
Skriv et svar