Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Klitoris forhud piercing

Piercinginformation

Helingstid: 4 - 8 måneder
Trådtykkelse: 1,6 mm.
Længde: 10-12 mm.
Diameter: 10-12 mm.
Smerte (1 - 10): 2

Langt de fleste piger/kvinder, der ønsker at få sig en seksuelt stimulerende piercing, vælger en klitoris forhud piercing
Piercingen virker for mange voldsom, men så snart man forstår hvad det indebærer og hvor lidt smerte den medfører, bliver de fleste hurtigt overtalt. For piercingen i sig selv er ikke kun smuk, men også meget seksuelt stimulerende.

Q-tip testen

Hvis man går og overvejer at få lavet en piercing i klitoris forhud, kan man lige så godt finde ud af om man er egnet, før man gør mere.
Nemlig ikke alle er anatomisk egnet, da vi ikke alle er ens forneden. Tværtimod.

For at finde ud af om man er egnet, laver man en let q-tip test. Den minder lidt om blyants-testen, til bryster, som de fleste har hørt om.
Ved q-tip testen bruges der en vatpind. Her gælder det om at se om du kan placere hovedet af vatpinden under din klitoris forhud. Hvis hovedet på vatpinden dækkes mere eller mindre helt, så kan du forvente at være egnet. Er din forhud for stram eller er der for lidt af den, så bør du konsultere din piercer for du gør dig flere overvejelser.
Er du lidt utryg med at udføre testen selv, kan du altid få din piercer til at gøre det

Vandret eller lodret i klitoris forhud?

Når man har besluttet sig for at få en klitoris forhud piercing, så skal man gerne være afklaret med om den skal være vandret eller lodret. Altså hvordan den skal gå gennem selve forhuden.

Vandret klitoris forhud

Den vandrette laves som regel altid med en ring eller en hestesko. Man vil ofte få flere kommentarer til denne, da den er mere synlig en end lodret. I hvert fald så længe der benyttes en ring. Det er dog også muligt at benytte en buet stav. Ved en vandret klitoris forhud er de seksuelle fordele stærkt begrænset, sammenlignet med en lodret. Det skyldes at der kun er meget begrænset berøring med klitoris.
Vælger man dog den rigtige type ring, så kan der stadig opnås stor glæde, ved man opnår en "dørhammer" effekt, som kan følges utrolig rart.

Lodret klitoris forhud

En lodret piercing i klitoris forhud kaldes også ofte for en VCH. Det står for Vertical Clitoral Hood Piercing, som er den engelske betegnelse for en lodret klitoris forhud piercing.

Til en lodret piercing i klitoris forhud bruges der stort set altid en buet stav. Staven kan man få med alverdens kuglestørrelser og udformninger, men de fleste starter dog med en ganske uskyldig lille stav.
I enkelte tilfælde ser man også brugen af en ring eller en hestesko i den lodrette piercing. Det er dog kun sjældent, da en ring hurtigt kommer i vejen. Trusser og bukser kan nemlig hurtigt mase en ring, så det bliver meget ubehageligt.

 

Nedsat følelse

Hvis din piercing bliver udført professionelt, så er der forvindende lille chance for at du kommer til at mærke mindre end du gjorde i forvejen. Ja faktisk burde bekymre dig mere om ikke at blive ramt af et fly der falder ned fra himlen. Men laves den ikke professionelt, kan det hurtigt gå galt. Så værd opmærksom når du vælger din piercer.

Men når den først er lavet, oplever langt de fleste at de bliver mere følsomme og selv de mindste berørelser kan blive omdannet til stor gælde. Dette varer dog ikke for evigt, da følelsen ikke forbliver "ny" og "spændende". Men det er der gode råd for.
For varriation er nemlig nøglen til evig glæde. Har du smykker med forskellige kuglestørrelser eller forskellige udformninger, kan du skifte løbende. Hver gang du skifter vil det føles anderledes og glæden komme forstærkes. Så vores råd er helt klart, at du bør have lidt forskelligt liggende som du kan skifte mellem.

Hvis du har spørgsmål til denne piercing, så stil dem endelig nedenfor. Så vil vi med glæde besvarer dem.

18 kommentarer til “Klitoris forhud piercing”

 • K
  K
  23. juni 2013 kl. 09:06

  Hejsa... For 5 år siden fik jeg lavet en piercing i klitoris forhud, hvor jeg indtil for 2-3 uger siden havde den ring i, som jeg fik i dengang. Jeg fik den så skiftet ud med en lille stav og det er begyndt at klø og der er nærmest kommet en lille "kugle" 1 cm fra piercingen, som klør og er øm - kan I hjælpe mig med at gi et bud på hvad det kan være? Hej fra K

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   24. juni 2013 kl. 16:05

   Hej K.

   Det kan være mange ting, men typisk når det klør er det materialet den er gal med. Hvis dit nye smykke f.eks. er guldbelagt, kan det godt være selve guldbelægningen du ikke kan bruge. Prøv evt. at skifte til et andet materiale. Vi vil helt klart anbefale dig at bruge en PTFE-wire og selv sætte løse piercingkugler på. Den kan alle tåle og den er langt mere behagelig at gå med, en de fleste smykker af stål og f.eks. akryl.
   Vi håber svaret og rådet kan bruges, for det er naturligvis ikke meningen at en piercing skal klø. Hjælper det ikke bør du opsøge en piercer eller læge, som kan tage et nærmer kig på den.

   Svar
 • Louise
  Louise
  26. juli 2013 kl. 04:57

  Når man har store indre skamlæber, kan man så godt få denne piercing lavet? Ville der være flere eller mindre komplikationer?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   26. juli 2013 kl. 17:33

   Hej Louise,

   Det er ikke altid det har noget at sige, men det er svært at svare dig på da vi alle er bygget forskelligt forneden. En piercer vil dog hurtigt kunne tjekke om du er egnet.
   Det tager typisk ikke mange sekunder for ham/hende at se og han/hun vil derefter fortælle dig hvad du kan forvente. Så vores anbefaling er at du tager et hurtigt smut ned til din piercer og få lavet et lille tjek. Det gør hverken ondt og tager mindre end 2 min. :)

   Held og lykke med den :)

   Svar
 • Line
  Line
  21. august 2013 kl. 01:03

  Mit spørgsmål er at jeg godt kunne tænke mig at en "klitoris forhud lodret og en Christina" Meeen er der "plads" til det normalt.
  Eller ville det være bedre med en klitoris forhud vandret.

  TAK FOR SUPER Info på siden.

  Mvh Line

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   21. august 2013 kl. 18:52

   Hej Line,

   Nu er vi jo alle bygget forskelligt, så at give dig et bindende svar er umuligt. Men generelt vil vi mene at der er pladst til det, men det kræver naturligvis at man ikke vælger alt for voldsomme smykker og at man har anatomien til det.
   Mht. smykkevalg og plads, vil din piercer hurtigt kunne vejlede dig til de rette valg.
   Men tusind tak for de rosende ord (og for at spotte en fejl i vores tekst - Fejlen er rettet i teksten ovenfor.)

   Held og lykke med de to piercinger...

   Svar
 • anne
  anne
  27. november 2013 kl. 13:33

  Hej.
  Jeg er mor til tre skønne, nysgerrige unger. Jeg overvejer et intim smykke, men bekymrer mig lidt i forhold til synlighed. Det er et smykke jeg ønsker skal være i mellem min mand og jeg og ikke børnene og de andre brugere i svømmehallen. Mit spørgsmål går derfor på.
  hvor synligt er de forskellige intim udsmykninger? og hvilken form for intimpiercing skal man vælge, når man gerne vil have, at det skal være intimt, altså imellem min partner og jeg?
  M.v.h. Anne

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   28. november 2013 kl. 12:05

   Hej Anne,

   Hvor synligt de forskellige piercinger er, kommer i stor grad an på hvordan man "ser ud" forneden. Har man f.eks. fyldige hængende skamlæber og vælger at blive piercet deri, vil det naturligvis være mere synligt end hvis man vælger en diskret buet stav i klitoris forhud. Så smykkevalget har også meget at sige. Nogle vælger at få store smykker i og andre små.
   Jeg vil anbefale dig at google lidt rundt for at finde inspiration. Du skal muligvis slå "Beskyttet søgning" fra i Google, for at få vist nogle ordentlige resultater.
   Held og lykke med piercingen

   Svar
 • Mathilde
  Mathilde
  7. november 2014 kl. 23:15

  Hej
  Kan man løbe med en sådan piercing eller skal den ud når man skal dyrke sport, som løb, cykel osv???
  Mvh
  Mathilde

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   1. december 2014 kl. 17:04

   Hej Mathilde,

   Det kan man sagtens. Den skal ikke pilles ud i hverdagen, men du kan være lidt øm i starten og til tider kan det føles noget pirrende at have den, når du er i bevægelse.
   Vi håber svaret kan bruges.

   Svar
 • Nanna
  Nanna
  30. april 2015 kl. 13:25

  Jeg fik en lodret klitoris piercing i går, elsker den! Men kuglerne på smykket har givet mig et lille blåt mærke på hver side. Er det normalt?

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. maj 2015 kl. 11:21

   Hej Nanna,
   Det er meget normalt at man bliver lidt blå omkring piercingen. Det burde forsvinde efter et par dage, så eftersom det er nogle dage siden du skrev ind, burde det være væk nu.

   Svar
 • Bjørk
  Bjørk
  12. maj 2015 kl. 20:44

  Hej BodyMod!
  Hvor lang skal sådan en stav egentlig være til en VHC? Min er i øjeblikket 12 mm, men når den engang skal skiftes, hvad skal man så have i?
  Er det meningen man skal kunne se en kugle på hver side? Det gør nemlig at den nemt kan rykkes op og ned, da staven er lang.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   20. maj 2015 kl. 11:30

   Hej Bjørk,
   Kort sagt, skal den være så lang at den kan nå igennem hullet. Er de 12 mm. nok, så skal der ikke et længere eller kortere smykke til. Men kan man se et stykke af staven, kan du med fordel skifte til et smykke der er en anelse kortere. Og omvendt, hvis kuglerne presser på hullerne.
   Mht. dit spørgsmål om kuglerne på hver side, er jeg lidt i tvivl om hvad du mener - Umiddelbart skal man kunne se kuglerne på smykket, ellers er smykket jo forsvundet under huden!

   Svar
 • Janine
  Janine
  3. december 2015 kl. 07:41

  Hvad koster det at få den klitoris piercing ca. Og hvor det bedst at få den lavet henne? Og vil helst have det er en kvindlig piercer. Og hvad er der er overvejelser hvis q-testen siger at jeg ikke rigtig er egnet til piercingen?

  Venlig hilsen janine

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   4. december 2015 kl. 10:18

   Hej Janine,
   Prisen kan variere fra piercer til piercer, men lad være med at tage prisen med i dine overvejelser. Gå udelukkende efter kvalitet og en piercer du føler dig tryg ved.
   Nu ved jeg ikke hvor i landet du er fra, men hos de yderst kompetente CHBE i KBH, har de hver lørdag en kvindelig piercer i studiet.

   Svar
 • Amanda
  Amanda
  27. marts 2016 kl. 23:49

  Hej BodyMod
  Jeg ville lige høre om der er en hvis aldersgrænse på denne intim piercing? Og er det mugeligt både at have en lodret og vandret intim piercing på en gang.

  Svar
  • BodyMod.dk Shop
   BodyMod.dk Shop
   19. april 2016 kl. 11:33

   Hej Amanda,

   I Danmark er der ingen lovgivning på området OVERHOVEDET. Dvs. at alle gerne må få den lavet. Dog er der blandt professionelle piercere en fælles forståelse for, at man bør have en vis alder. Så i langt de fleste studier, skal man som minimum være fyldt 18 år for at få lavet en intimpiercing. Men det er altså ikke et lovkrav.
   Om man kan have to på én gang kommer meget an på ens anatomi. Så forhør dig hos din piercer, da det kræver en nærmere undersøgelse for at kunne afgøre dette.

   Svar
Skriv et svar