Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Industrial stav

Smykkemål

Trådtykkelse: 1,6 mm.
Længde: Varierende

Industrial stav

En industrial stav, er sådan set bare en almindelig piercing stav. Forskellen ligger i længden og nogle gange også selve udformningen. En almindelig stav er for det meste op til 16 mm. lang. Men en industrial stav, som bruges til industrial piercing, skal være længere, da den skal sidde i øret. Ikke alle ører er ens, så derfor kan disse stave købes i forskellige længder.

Udformninger og længder på en industrial stav

Der blev også nævnt, at de kan have anderledes udformninger. Mange synes at en almindelig stav er kedelig, derfor laves der stave med f.eks. loop, som det ses på billedet eller med spiral, som det ses her. De fleste ørepiercinger bruger en trådtykkelse på 1,2 mm. Men industrials er ofte lavet, så der kan bruges smykker på 1,6 mm.
Ligeledes fås en industrial stav også i flere forskellige farver og tit og ofte er kuglerne på staven byttet ud med spikes, for at gøre den lidt mere interessant.
Ikke alle ører er ens, så derfor kan det nogle gange være svært at finde en industrial stav, som passer 100% til ens øre. Derfor har mange af vores kunder haft stor glæde af at bruge PTFE, som smykke. Det kan købes i løssalg og klippes til i præcis den længde man selv ønsker. Det eneste der kræves er en kugle af metal til at skære gevindet i plasten. En ulempe er dog at det kan være lidt kedeligt at kigge på i længden. PTFE i løssalg finder du her. Har du fået blod på tanden, kan du læse mere om industrial piercing her.

 

Skriv et svar