Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko

Smykkemål

Trådtykkelse: Varierende
Diameter: Varierende

Hestesko

En hestesko er meget lig en almindelig kuglering, bortset fra at at der er to kugler på en hestesko og at kuglerne skrues på, i stedet for at sidde i spænd.
Hesteskoens navn kommer naturligvis fra dens udseende, da den ligner en hestesko, som man ser på en hest. En hestesko kaldes også en horseshoe, så støder du på det engelske ord når du søger efter smykker, så er det et og samme smykke.
Kuglerne i hver ende af ringen kan som sagt skrues på. For det meste er der et indvendigt gevind i kuglen, hvor enderne på ringen passer ind i. Man ser dog nogle gange, specielt ved rigtig store piercingsmykker, at kuglerne har et udvendigt gevind. Der stikker altså en lille stav ud fra kuglen, som skal i ringens indvendige gevind. Det kan være en fordel, da man så mindsker risikoen for at laver rifter indvendig i kroppen, når man isætter smykket.
Ikke kun almindelige kugler bruges, selvom det er dem man hyppigst ser. Du kan også bruge spikes, som kan findes i mange forskellige farver og materialer. Mest almindeligt er titaniumsbelægning, som giver dem et flot og anderledes farvespil.

 

Hvor kan jeg bruge en hestesko?

En hestesko kan bruges rigtig mange steder. Næsten alle steder på kroppen. Herunder har vi listet de piercinger, som de ofte bliver købt til:

  • Septum piercing
  • Brystpiercing
  • Øjenbrynspiercing
  • Ørepiercinger
  • Læbepiercing
  • Intimpiercinger
  • Hvornår kan en hestesko bruges?

    Den kan mere eller mindre bruges altid. Det eneste det afgør om du kan bruge den eller ej, er alderen og tilstanden på din piercing. Er den lavet i går og meget øm og hævet, skal du vente med at skifte til en hestesko. I hvert fald hvis materialet ikke er kirurgisk stål, men som du kan se på billedet herover, kan de også fås med en titanium. Er du dog uden for helingsperioden og er piercingen sund og rask, så kan du sagtens skifte dit smykke ud med en hestesko

Skriv et svar